FPS'de değişen bir şey yok maalesef ama write düzeldi biraz ve akıcılık normale döndü diyebilirim. Üniversiteye gittiğim zaman formatlarım ve test ederim yeninden. Şimdilik RAM ayarlarını falan test ederim.

@shiiw hocam, bugün test ettim ve tRP 32, tRTP 10 yapınca 97700 veriyor ama tRP 30, tRTP 12 yapınca 97500 civarı veriyor. Sizce hangisini kullanayim? VDD arttırdım ama gene 97500 tRP 30 ve tRTP 12.

Sanırım stabil olmadığı için write çok az düşük veriyor ama ne yapmam konusunda kararsız kaldım.

Hocam, 3.000 TL'ye Enermax Liqmaxflo 360mm var, ona bakabilirsiniz bence ya da attığım hava soğutmaya bakabilirsiniz.

tRP normalde Read+Write vermesi lazımdı diye aklımda. Dediğin gibi stabilite sınırındaysa / stabil degilse yapabilir.

tRP normalde Read+Write vermesi lazımdı diye aklımda. Dediğin gibi stabilite sınırındaysa / stabil degilse yapabilir.
Anlamadım ben de ama muhtemelen sınırda olduğu için tRTP 12 ve tRP 30 ağır geliyor. tRTP 10 ve tRP 32 daha stabil galiba.

Hocam, ben gitmeye yakın hem Stock Windows'u hemde TR_by'ın Windows'unu test edexeğim CS2'de. Bakalım hangisi daha iyi çıkacak. Ben Stock Windows'ta daha fazla FPS alıyordum ama bakalım ne çıkacak sonuç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım ben de ama muhtemelen sınırda olduğu için tRTP 12 ve tRP 30 ağır geliyor. tRTP 10 ve tRP 32 daha stabil galiba.

Hocam, ben gitmeye yakın hem Stock Windows'u hemde TR_by'ın Windows'unu test edexeğim CS2'de. Bakalım hangisi daha iyi çıkacak. Ben Stock Windows'ta daha fazla FPS alıyordum ama bakalım ne çıkacak sonuç.
Islem vs. ciddi dusuruyor TR_by surumu. Ben de denedim ama sadece Turkce destegi vardi arayuzde. Ingilizce kullanmaya alistigimdan degistirdim, yoksa guzel OS zaten.

Islem vs. ciddi dusuruyor TR_by surumu. Ben de denedim ama sadece Turkce destegi vardi arayuzde. Ingilizce kullanmaya alistigimdan degistirdim, yoksa guzel OS zaten.
Hocam, TR_by sürümü ile Stock Windows karşılaştırması yapacağım sadece CS2'de. İnanmazsınız bel ki ama Stock Windows çoğu OS'den daha fazla performans veriyor. Dediğim gibi bir denemem lazım. Sırf işlem düşürüyor diye FPS düşürüyor olabilir.

@shiiw hocam, sizce tRP ve tRTP kaç kalsın? tRP 32 ve tRTP 10 yapınca 97700 veriyor ama tRP 30 ve tRTP 12 yapınca 97500 veriyor. Stabilite bozduğu için biraz düşüyor galiba ama genede sizin bir fikrinizi almak isterim.