Detaylar
Kim cevapladı?Format atamam maalesef.
- Makaleler
- 1
Sistemin stabil olduğu kesin mi, stabil değilse de bu tarz CPU usage artıp azalır, fanları coşturur, eski haline döner. Malwarebytes bulamama ihtimali yok tam tarama yaptığın zaman Virus kaynaklı olsaydı.
Stabili geçtim sistem felaket donuyor. Malwarebytes bi ara kontrol etmiştim ama şimdi kendi sitesi açılmıyor. Nereden indirebilirim?Sistemin stabil olduğu kesin mi, stabil değilse de bu tarz CPU usage artıp azalır, fanları coşturur, eski haline döner. Malwarebytes bulamama ihtimali yok tam tarama yaptığın zaman Virus kaynaklı olsaydı.
- Makaleler
- 1
Şu BIOS sürümüne günceller misin, Agesa yeni versiyonu çıktı. BIOS default alıp save & exit yap, sonrasında M-Flash BIOS içerisinden güncelle. İşletim sistemi kaynaklıysa belki corruptlanmış olabilir sistem dosyaları, virüs kaynaklı olsa Malwarebytes bulamama şansı yok.
Windows Defender saçmalığı hiçbir şey bulamıyor sanırım...O zaman virüs programları ile deneyin mutlaka biri tespit eder.
BIOS zaten güncel.Eki Görüntüle 186182
Şu BIOS sürümüne günceller misin, Agesa yeni versiyonu çıktı. BIOS default alıp save & exit yap, sonrasında M-Flash BIOS içerisinden güncelle. İşletim sistemi kaynaklıysa belki corruptlanmış olabilir sistem dosyaları, virüs kaynaklı olsa Malwarebytes bulamama şansı yok.
Windows Defender saçmalığı hiçbir şey bulamıyor sanırım...
Aslında o da yetenekli ama oluyor işte, arka planda bariz çalışıyor mining.
Askıya alınca düzeldi.Aslında o da yetenekli ama oluyor işte, arka planda bariz çalışıyor mining.
- Makaleler
- 1
VPN ile iniyor olabilir şu anda Malwarebytes. Defender çevrımdışı mod ile taratmayı denedin mi?