S shiiw 29 Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 589 Çözümler 1 Beğeniler 314 43 dakika önce #21 Release y-cruncher_gui.201125 · Profetorum/y-cruncher_GUI Changelog: Added automatic download if y-cruncher (either the full extracted version or the .zip file) is not present github.com y-cruncher - A Multi-Threaded Pi Program Alttaki linkteki klasorun icine GUI atip GUI uzerinden bellek temizligi sonrasi testi baslatabilirsiniz. CPU+RAM kombinasyonu secilecek, VT3 tiki acik kalmali sadece. 9000 saniye yeterli. Memory kismina 26G yazabilirsiniz. @welkin
Release y-cruncher_gui.201125 · Profetorum/y-cruncher_GUI Changelog: Added automatic download if y-cruncher (either the full extracted version or the .zip file) is not present github.com y-cruncher - A Multi-Threaded Pi Program Alttaki linkteki klasorun icine GUI atip GUI uzerinden bellek temizligi sonrasi testi baslatabilirsiniz. CPU+RAM kombinasyonu secilecek, VT3 tiki acik kalmali sadece. 9000 saniye yeterli. Memory kismina 26G yazabilirsiniz. @welkin
KS KS W welkin 1 Üyecik Katılım 12 Ağustos 2026 Mesajlar 19 Beğeniler 5 39 dakika önce #22 shiiw dedi: Release y-cruncher_gui.201125 · Profetorum/y-cruncher_GUI Changelog: Added automatic download if y-cruncher (either the full extracted version or the .zip file) is not present github.com y-cruncher - A Multi-Threaded Pi Program Alttaki linkteki klasorun icine GUI atip GUI uzerinden bellek temizligi sonrasi testi baslatabilirsiniz. CPU+RAM kombinasyonu secilecek, VT3 tiki acik kalmali sadece. 9000 saniye yeterli. Memory kismina 26G yazabilirsiniz. Eki Görüntüle 273170 @welkin Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum buna.
shiiw dedi: Release y-cruncher_gui.201125 · Profetorum/y-cruncher_GUI Changelog: Added automatic download if y-cruncher (either the full extracted version or the .zip file) is not present github.com y-cruncher - A Multi-Threaded Pi Program Alttaki linkteki klasorun icine GUI atip GUI uzerinden bellek temizligi sonrasi testi baslatabilirsiniz. CPU+RAM kombinasyonu secilecek, VT3 tiki acik kalmali sadece. 9000 saniye yeterli. Memory kismina 26G yazabilirsiniz. Eki Görüntüle 273170 @welkin Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum buna.
S shiiw 29 Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 589 Çözümler 1 Beğeniler 314 37 dakika önce #23 welkin dedi: hemen bakıyorum buna Genişletmek için tıkla... Bakin, test sonucunu iletin test bittiginde. Duruma gore ayarlama yapariz.
welkin dedi: hemen bakıyorum buna Genişletmek için tıkla... Bakin, test sonucunu iletin test bittiginde. Duruma gore ayarlama yapariz.
KS KS W welkin 1 Üyecik Katılım 12 Ağustos 2026 Mesajlar 19 Beğeniler 5 16 dakika önce #24 shiiw dedi: Bakin, test sonucunu iletin test bittiginde. Duruma gore ayarlama yapariz. Genişletmek için tıkla... Bende 16 GB RAM var ama 26g yerine 12g yazıp başlatacağım.
shiiw dedi: Bakin, test sonucunu iletin test bittiginde. Duruma gore ayarlama yapariz. Genişletmek için tıkla... Bende 16 GB RAM var ama 26g yerine 12g yazıp başlatacağım.