Hocam valla sağolun, aradığım açıklama bu aslında. Ben 2K oynayacağım, cs valorant tarafını oynamıyorum bile, zaman zaman pubg. Biliyorsunuz zaten 5070ti ile destekleyeceğim ileride. O yüzden fiyat düşürmeye uğraşıyorum aslında. Hikayeli + Lol + tft + pubg. Genel kullanımda pek farkları olmayacak anladığım kadarıyla benim aradıklarım için.İyilik = performans.
O işlemcilerin farkı düşük çözünürlük düşük kalitede yüksek FPS hedeflendiğinde belli olur, yüksek çözünürlükte işlemcinin etkisinin azaldığını belirtmiştim.
Mesela 1080p düşük ayarlarda CS2 oynarsınız X3D işlemci fark atar, 2K yüksek ayarlarda X3D düz işlemcilerle aynı performansı verir.
Oynanan oyun ve kaliteye bakarak işlemci seçilmeli.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam sizi bi de soğutucu konusunda gördüm şimdi, thermalight mı yoksa kral geri geldi yazdığınız ürün mü ? Hangisi sessiz ve daha serin çalışır ? Bana ikisi de yeter muhtemelen ama sessizlik özellikle 1.önceliğim. Bi de kasama sığar mı acaba?
Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL
O zaman ben onu da alıp işimi tamamlayayım. İlk etapta sanırım 9600X ile yola devam edeceğim. Sizin anakartın da içime sinen bir yerde satışı olsa yakın fiyatlara alışverişi yapacağımFrost Commander uzun zamandır yoktu, Phantom'dan daha iyi, kasanın desteği 165 mm yazıyor Frost Commander 158 mm ama ortadaki fanı biraz dışarı taşıyor, 165 mm'ye ucu ucuna sığacağını düşünüyorum.
O siteyi araştırdım, güvenilir bir site olarak görünüyor.
MSI B850 GAMING PLUS WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B850 GAMING PLUS WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bana bişey katar mı ?
Hocam bir soruyla geldim tekrarSon kart için konuşuyorum PCI-e 5.0 olması size bir şey kazandırmaz, VRM sayısı fazla ama sizin işlemciniz için gereksiz, bir tane fazla M.2 slotu var, belki ses çipi daha iyidir, o kadar.
Sessizlik sağlar mı, pompa arızası felan var mıdır acaba ?
Hocam bir soruyla geldim tekrarThermaltake commander hava soğutucu düşünüyordum yerine bu promosyonla 2.300 TL'ye geliyormış alınır mı?
Sessizlik sağlar mı, pompa arızası falan var mıdır acaba?
Frost commander bunu geçer performansta.