Bütçe
14000
Hocam aslında bana da bu güzel geldi. Ama çok bilgili olmadığım için iyi midir sorunlu mudur bilemedim.
Yok hocam ya şimdi ben Anakartlardan çok anlamam ama karşılaştırma sitelerine baktığımda gördüm ki MSI anakartın ses kartı çok kötüyken Asus olanda çok iyi bir ses kartı + harici olarak bir tane daha var. Özellik olarakta Asus biraz daha iyi faz sayısı da fazla Asus alınmalı bence.

Bu işlemci için hangi anakart daha uygun olur? (B650 X670 önermeyin mümkünse)
Aklımda bu var:https://www.incehesap.com/asus-rog-...ocmhz-atx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-77346/

Hocam X870 ile B850 arasinda performans farki yok, sadece M.2 sayisi USB sayisi ve gercekten kullanacaksaniz USB Type-C portlarinin hizlari degisiyor.

Kullanmayacaginiz ozelliklere bos para vermek istiyorsaniz X870 alabilirsiniz.
Benim size onerim bu olacaktir. Iyzico ve parolapara kampanyalari ile 900 TL cash back aliyorsunuz, 7700'e gelmis oluyor.

Ha ben Wi-Fi olsun istiyorum derseniz de bunu oneririm

Hocam X870 ile B850 arasinda performans farki yok, sadece M.2 sayisi USB sayisi ve gercekten kullanacaksaniz USB Type-C portlarinin hizlari degisiyor.

Kullanmayacaginiz ozelliklere bos para vermek istiyorsaniz X870 alabilirsiniz.
Benim size onerim bu olacaktir. Iyzico ve parolapara kampanyalari ile 900 TL cash back aliyorsunuz, 7700'e gelmis oluyor.

Ha ben Wi-Fi olsun istiyorum derseniz de bunu oneririm.

Hocam benim attığım ASUS B850 mi daha iyidir bu mu?birde usb portları benim için biraz önemli yani en az 8 9 tane olan 850p wifi benzeri anakart var mıdır?