R7 9800X3D için RAM ayarı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheProArk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 476

Modüller A-die değil mi? Manuel neden ayarlamadınız? Aktif soğutma varsa CL26 yapabilirsin 1.5-1.55 VDD'ye.

Modüller a-die değil mi? Manuel neden ayarlamadınız? Aktif soğutma varsa CL26 yapabilirsin 1.5-1.55 Vdd'ye.

Hocam programı pek bilmiyorum. Açtığım gibi attım size. Kingston Beast CL30 6000MHz RAM'ler EXPO destekli. Ondan aldım. Başka atmam gereken yer var mı?

Hocam Boost clock gerekli mi sizce bu işlemciye? Bazı testler izledim +200MHz -30 co ile Boost clock Auto -30 co neredeyse aynı değerleri veriyorlar.
Ben boost kullanmıyorum işlemcinin daha serin çalışması benim için daha önemli performansta bir fark göremedim.

Ben Boost kullanmıyorum işlemcinin daha serin çalışması benim için daha önemli performansta bir fark göremedim.

+75 OC vermediniz mi hocam?

Bu attığınız ayarlar ile ısılar ne durumda? Soğutucu kule tipi mi bir de hocam?

Aynen dediğiniz gibi.
Hocam performanslar nasıl? Mesela cs2 oynuyor musunuz ve ortalama fpsler nasıl? Bir de soğutucu tipinizi öğrenebilir miyim?

Bir de içerip üretimi ve yayıncılık ile uğraşmak istiyorum. O yüzden pek kısmam doğru olmaz işlemciyi. Turbo modu kapatıp sanal çekirdekleri aktif ettim tekrardan. Varsa stabil ayarlar iletirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

CS2 arada oynuyorum bir problem yaşamadım. Fps 500 civarında genelde. CORSAİR ELİTE 360mm soğutucu var. Benim kıstığım -25 gibi bir değer hiç fark yaratmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…