Krmm

Üstün
Yeni toplayacağım sistemde fanlar Full Lian Li olacak. Sıvı soğutucuyu da Lian Li mi alsam sizce arkadaşlar? Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçe sınırım yok fakat fiyat performans bir şey arıyorum. Attıklarınızdan performance modelinin fanlarında RGB yok , onu eledim direkt. Diğer galahad II lite olanı biliyorum gördüm fakat performans testlerini bulamadım. 9800x3d'yi iyi soğutur mu ? Bir de galahad II trinity modeli var 6000 liraya. Onu da alabilirim bilemedim.

Hocam bütçe sınırım yok fakat fiyat performans bir şey arıyorum. Attıklarınızdan performance modelinin fanlarında RGB yok, onu eledim direkt. Diğer galahad II Lite olanı biliyorum gördüm fakat performans testlerini bulamadım. 9800X3D'yi iyi soğutur mu? Bir de galahad II Trinity modeli var 6000 liraya. Onu da alabilirim bilemedim.

Lite performance modeli gayet iyi diye düşünüyorum. RGB düşünüyosan Elite modelide gayet iyi.

İlk başta bunu düşünüyordum da yük altında sesli çalışıyormuş hocam.
Bende bunu önerirdim ama hem ekosistem hem de şıklık bakıyorsunuz gibi anlıyorum, o yüzden iyi bir Lian Li ya da NZXT model bakabilirsiniz bir de Deepcool'un yeni modelleri var onlara da bir bakın isterseniz. Çok bilmiyorum model felan ama ufak bir araştırmayla bulursunuz zaten. Deepcool aşırı şık duruyor.

Bende bunu önerirdim ama hem ekosistem hem de şıklık bakıyorsunuz gibi anlıyorum, o yüzden iyi bir Lian Li'ya da NZXT model bakabilirsiniz bir de DeepCool'un yeni modelleri var onlara da bir bakın isterseniz. Çok bilmiyorum model falan ama ufak bir araştırmayla bulursunuz zaten. DeepCool aşırı şık duruyor.

Yani fanlar Lian Li olacağı için tek yazılım üzerinden sıvı soğutucuyu da kontrol edebilirim. O yüzden Lian Li sıvı soğutucu daha iyi olur gibi. Bu bağlamda model olarak öneriniz var mı hocam?