Bu anakart Intel anakartı, AMD için uygun değil.
B850M Force, B850 eagle, X870 Aorus Elite, ROG B850-A bakabilirsiniz.
Evet hocam onu biraz geç fark ettim bende. Önerdiğiniz anakartlar içinden F/P olarak tavsiye edeceğiniz hangisi olur?
Bu anakart Intel anakartı, AMD için uygun değil.
B850M Force, B850 eagle, X870 Aorus Elite, ROG B850-A bakabilirsiniz.
9800X3D aldığınıza göre sadece oyun oynayacaksınız değil mi?Evet hocam onu biraz geç fark ettim bende. Önerdiğiniz anakartlar içinden F/P olarak tavsiye edeceğiniz hangisi olur?
9800X3D aldığınıza göre sadece oyun oynayacaksınız değil mi?
B850M Force fazlasıyla yeterli o zaman. ATX boyutta bir anakart isterseniz buna bakabilirsiniz:
B850M Force fazlasıyla yeterli o zaman. ATX boyutta bir anakart isterseniz buna bakabilirsiniz:
Ben şahsen mATX anakart almam bir daha. Ekran kartı ve diğer parçalar çok iç içe duruyor. ATX görüntü olarak daha iyi.Kasam şu şekilde hocam;
XIGMATEK ISTANBUL 4x120mm FAN X-POWER 650W 80PLUS MidT ATX OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK ISTANBUL 4x120mm FAN X-POWER 650W 80PLUS MidT ATX OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
mATX mi yoksa ATX mi almalıyım?
Ben şahsen mATX anakart almam bir daha. Ekran kartı ve diğer parçalar çok iç içe duruyor. ATX görüntü olarak daha iyi.
Ama bu etkenler, özellik olarak ATX anakartı mATX anakarttan daha iyi yapmıyor. RAM'lere O.C yaparım, manuel timing girerim diyorsanız B850M Force, normal kullanıcıyım ellemem diyorsanız eagle seçebilirsiniz.
O zaman B850 Eagle sizin için daha iyi olur. ATX daha güzel duruyor kasada.Aslında biraz klasik kullanıcıyım. Sistemi kurayım ve hiçbir şeyine ellemeyeyim diye düşünüyorum. Pek anlamadığımdan dolayı OC işlemi bana biraz riskli geliyor gibi.
O zaman B850 eagle sizin için daha iyi olur. ATX daha güzel duruyor kasada.
Problem değil hocam.
B850M Force O.C olarak daha iyi.eagle ile diğer anakart özellik olarak aynı anladığım kadarıyla.
İkisinden de yeterli verim alırsınız, iyi modeller. Sizin senaryonuzda fark eden bir şey olmaz muhtemelen.OC yapmadan performans olarak hangisinden daha iyi verimi alabilirim? Veya çok bir şey fark etmez mi?