olympus
Çalışkan
Merhaba öncelikle, sadece Valorant'ta yaşadığım bir drop sorunu var. Sebebini bir türlü çözemedim. Sorunum şu şekildedir: Oyuna girerken ve oyunu ilk açtığım herhangi bir oyun modunda 1 2 dakika geçtikten sonra bir anda bir tane takılma yaşıyorum ve bu takılmadan sonra sabit bir şekilde 3 saniye arayla FPS düşmesi yiyorum. Bazen uzun takılmalarda sanki mavi ekran yicekmişim gibi bir ses geliyor dııt diye 2 3 saniye sürüyor gidiyor droplar olunca oluyor. Bunu sadece Valorant'ta yaşıyorum oyun açıldığında bir şey yok, 2 dk geçtikten sonra başlıyor, ekran kartı ve işlemci modeli başlıkta yazıyor, ekstra olarak anakartım X870 GAMING Max WI-FI7 ve RAM'lerim de G.Skill 2x16 32 GB CL32 EXPO bulunmakta. Çoğu şeyi denedim. Driver yenileme, Windows güncelleme, oyun sil yükle, BIOS ayarları, format bile attım, format atınca ilk başlarda olmuyordu sonradan bir şey oluyor gene başlıyor. Ayrıca yapay zekaya danıştıgımda ekipmanlardan olabileceğini söylüyor. Klavyem Darmoshark K68 / mouse Logitech G PRO Superlight 2.
İkisi de 8000 Hz olduğu için olabilir diyor yapay zeka fakat 1000'de kullansam da silsem de hiçbir şekilde çözemedim. Pingten olabileceğini düşündüm, o da çözüm değil. Sadece Valorant'ta olması ve çoğu çözümü denedim ama sonuç yok. Aygıt Yöneticisi'nden bazı USB hizmetlerini devre dışı bıraktım, o da olmadı. Güç ayarları yaptım olmadı, NVIDIA ayarları yaptım olmadı. Fikrim yok açıkçası ayrıca Kablosuz internet kullanıyorum anakartın kendi adaptörü var kablosuz internet sağlayan onu kullanıyorum ama onunla alakası oldugunu zannetmiyorum diğer oyunlarda sıkıntı yok çünkü.
İkisi de 8000 Hz olduğu için olabilir diyor yapay zeka fakat 1000'de kullansam da silsem de hiçbir şekilde çözemedim. Pingten olabileceğini düşündüm, o da çözüm değil. Sadece Valorant'ta olması ve çoğu çözümü denedim ama sonuç yok. Aygıt Yöneticisi'nden bazı USB hizmetlerini devre dışı bıraktım, o da olmadı. Güç ayarları yaptım olmadı, NVIDIA ayarları yaptım olmadı. Fikrim yok açıkçası ayrıca Kablosuz internet kullanıyorum anakartın kendi adaptörü var kablosuz internet sağlayan onu kullanıyorum ama onunla alakası oldugunu zannetmiyorum diğer oyunlarda sıkıntı yok çünkü.
Son düzenleyen: Moderatör: