Halo 80
Uzman
@Ayhan Dönmez benim durumlar nasıl? Testi tam yapamadım, biraz işim çıktı, kapatmak zorunda kaldım. Şimdi yeniden başlattım, üstte bir özet vardı.
Halo dayı, kusura bakma cevap veremedim. Bugün inşaat işi biraz ağır geldi.FCLK yaptım, IMC'yi bulamadım. CCD nereleri yazacağız? @X99 @demjr @SalimBdk
@Ayhan Dönmez
Eki Görüntüle 273642
Yeğenim senden başka yardımcı olacak yok. @Ayhan Dönmez
@Ayhan Dönmez benim durumlar nasıl? Testi tam yapamadım, biraz işim çıktı, kapatmak zorunda kaldım. Şimdi yeniden başlattım, üstte bir özet vardı.
Testi tam mutlaka dayı. Hata çıkarsa başımız ağrır.@Ayhan Dönmez benim durumlar nasıl? Testi tam yapamadım, biraz işim çıktı, kapatmak zorunda kaldım. Şimdi yeniden başlattım, üstte bir özet vardı.
@demjr @shiiw Size tavsiye olsun, ilk 6400 1-2-0 deneyin 2133 FCLK. 1.3 VSOC, 1.15 VDDP sınır olabilir. Tight timing gerek yok, UCLK ve Nitro CL0 açılıp açılamadığı bakılacak. Sonrasında FCLK 2200-2233 Boot denenecek. 1.3 VSOC 2200 mort edebilir, 6400 CL0 açıyorsa 2133 FCLK durabilir...
CCD +200/-25 ya da -30 açıyorsa golden kabul edilebilir, Scaler 8X dursun... Dahili grafik kapatılacak bu işlemler esnasında. Tek tek bakılacak. @Halo
Halo dayı, kusura bakma cevap veremedim. Bugün inşaat işi biraz ağır geldi.
@shiiw'in dediği gibi yaptım, testi iptal edeyim, yeniden bakayım mı?
Estağfurullah yeğenim ne kusuru.
@shiiw'in dediği gibi yaptım, testi iptal edeyim, yeniden bakayım mı?
Estağfurullah yeğenim ne kusuru.
Dayiya dedim de PBO bakalim dedi, seni bekledik. 6400 deneyip teste almak sart mi su anki durum icerisinde? Sogutma daha kargodaymis.Dediklerime sırasıyla bakın, 3 parametre var. Zirveye oynayacaksın... Açamıyorsa iade.
Benim önceliğim 6400 1-2-0 olur, bunu açan nadir var. Eğer bunu açarsa +200/-20 açsa bile kabulüm olurdu. FCLK 2133 olması da sorun çıkartmaz 6400 için.
Dayiya dedim de PBO bakalim dedi, seni bekledik. 6400 deneyip teste almak sart mi su anki durum icerisinde? Sogutma daha kargodaymis.
Bu sekil idare eder mi? Voltage yeter sanirim.Çöp timing bakın, önemli olan 6400 1-2-0 açıp açmadığı tepe voltajda 1:1 mod. Sonra FCLK, en son PBO bence.