@ggbye senin sorun @SunseTTime'den de beter anlaşılan. Onda bu sorun yoktu. Frame pacing olmasa esasen hiç sıkıntısı yoktu. Sendeki durum başka. PBO +100 verdiğin kısmı Auto çekip geri dene. Yüksek performans mod sıkıntı çıkartabilir 3D'de.

PBO ayarlarını dediğiniz gibi yapacağım sadece 100 olanı Auto alacağım ek olarak https://techolay.net/sosyal/konu/acpi-rtk5452-1-surucusu-nasil-yuklenir.53638/ bunu da günceledim bu konu üzerinden chipset için direk link atar mısınız onu da deniyelim en son olmadı NVIDIA 577 sürüme çekeriz.

PBO ayarlarını dediğiniz gibi yapacağım sadece 100 olanı Auto alacağım ek olarak https://techolay.net/sosyal/konu/acpi-rtk5452-1-surucusu-nasil-yuklenir.53638/ bunu da günceledim bu konu üzerinden chipset için direk link atar mısınız onu da deniyelim en son olmadı NVIDIA 577 sürüme çekeriz.

1767662272032.webp

Bu güncel. Revo Uninstaller ile Advanced modda silip sonrasında kur.

Aura off onu kapattım.

6X ve negatif 15 olarak seçili.

@Ayhan Dönmez attığınız linke girdim bende böyle görünüyor 2025-11-20 olarak sizde 2025-12-31 sebep nedir zaten anakart kendi sitesinden indirip kurmuştum aynı resimdeki sürümü.

1767662569643.webp

@Ayhan Dönmez PBO kapalı daha iyi sonuclar veriyor.

1767738477761.webp

1767738562262.webp

CS2 düşük ayar değerlerim normal mi @Ayhan Dönmez @Ateş Hekimoğlu @SunseTTime @Ehwenisher

Aura off onu kapattım.

6X ve negatif 15 olarak seçili.

@Ayhan Dönmez attığınız linke girdim bende böyle görünüyor 2025-11-20 olarak sizde 2025-12-31 sebep nedir zaten anakart kendi sitesinden indirip kurmuştum aynı resimdeki sürümü.

1767662569643.webp

@Ayhan Dönmez PBO kapalı daha iyi sonuclar veriyor.

1767738477761.webp

1767738562262.webp

CS2 düşük ayar değerlerim normal mi @Ayhan Dönmez @Ateş Hekimoğlu @SunseTTime @Ehwenisher

BIOS default EXPO 1 açık BT wf HD Audio iGPU kapalı.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Screenshot_20260107_013506_YouTube.webp

NVDIA surucusunu de eklemis. Cok bir fark goremedim, bence degerlerin iyi. Zaten sende esas sorun %0.1 çakılması idi, o olmuyorsa degerlere takilma.

NVIDIA surucusunu de eklemis. Cok bir fark goremedim, bence degerlerin iyi. Zaten sende esas sorun %0.1 çakılması idi, o olmuyorsa degerlere takilma.

Çakılıyor R7 7800X3D onu da taktım onda da cakılıyor.

NVIDIA surucusunu de eklemis. Cok bir fark goremedim, bence degerlerin iyi. Zaten sende esas sorun %0.1 çakılması idi, o olmuyorsa degerlere takilma.

Conclusion: Your System seems to be having difficulty handling real-time Audio and other tasks. You may Experience drop outs, clicks or pops due to buffer underruns. One problem may be related to Power management, disable CPU throttling settings in Control panel and BIOS setup. Check for BIOS updates.

Bune bunu diyor.

Son düzenleme:
Conclusion: Your System seems to be having difficulty handling real-time Audio and other tasks. You may Experience drop outs, clicks or pops due to buffer underruns. One problem may be related to Power management, disable CPU throttling settings in Control panel and BIOS setup. Check for BIOS updates.
Sen CPU hız aşırtma tarzı bir ayar yapmadın, LatencyMon sonucuna çok güvenme. BIOS da güncel demiştin zaten.

Dün değerleri kıyaslamadık mı senle? 170 civarı %0.1 low alıyordun. Bu civarda alıyorsan normal. İlk ekran görüntülerinde 20-30 gözüktüğü için sorunlu demiştim.
MSI Afterburner benchmark başlattığında %1 ve %0.1 low 20-30 FPS görünüyorsa normal, yenileyince kendine gelir. Sonrasında tekrar çakılma yaşamış mıydı? Esas önemli olan o çünkü.

Sen CPU hız aşırtma tarzı bir ayar yapmadın, LatencyMon sonucuna çok güvenme. BIOS da güncel demiştin zaten.

MSI Afterburner benchmark başlattığında %1 ve %0.1 Low 20-30 FPS görünüyorsa normal, yenileyince kendine gelir. Sonrasında tekrar çakılma yaşamış mıydı? Esas önemli olan o çünkü.

%1 ayarı 300'den düşmüyor spawn falan olunca 0.1 değeri düşüyor kasma donma shuter gibi sorunu yok sadece değer çakılıyor R7 7800X3D takıp denedim oda çakılıyor.

%1 ayarı 300'den düşmüyor spawn falan olunca 0.1 değeri düşüyor kasma donma shuter gibi sorunu yok sadece değer çakılıyor R7 7800X3D takıp denedim oda çakılıyor.
Hiç araştırdın mı Valorant özelinde %0.1 çakılması yaşayanlar olmuş mu? Çözüm önermişler mi? Türkiye'de çoğu kişi testlerde %0.1 low değerini incelemez bile. Direkt yabancı kaynaklara bakmanı öneririm.

Hiç araştırdın mı Valorant özelinde %0.1 çakılması yaşayanlar olmuş mu? Çözüm önermişler mi? Türkiye'de çoğu kişi testlerde %0.1 Low değerini incelemez bile. Direkt yabancı kaynaklara bakmanı öneririm.

Kimsede yok sadece %1 değerleri açık herkesde %0.1 değerleri yok %1 değerleride normal yani ama iade başlatacağım ben.

Kimsede yok sadece %1 değerleri açık herkeste %0.1 değerleri yok %1 değerleride normal yani ama iade başlatacağım ben.

@SunseTTime sizi bir konuya etiketledim bakar mısınız?