- Ryzen 7 9800X3D.
- MSI MAG X870e Edge Ti Wi-Fi
- Galax RTX 5070 Ti ex gamer 1-Click OC.
- XPG Lancer 2x16 CL30 6000MHz.
- 1TB ve 500GB M.2 SSD, 1 adet hard disk.
- Lian Li galahad 360mm.
Son düzenleyen: Moderatör:
cultists.network
Bu linklerden güç kaynakları hakkında detaylı bilgileri alabilirsiniz.
![]()
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.cultists.network
Güncel olan;
Bakıldığında, kaliteli bir güç kaynağına sahipsiniz ve ekran kartı minimum 750W öneriyor. 300W güç çekiyor, işlemciniz de 120W kullanacaktır dediğiniz gibi. Eldeki bilgilere göre yeteceğini düşünüyorum, bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu, kendi fikrimce. Ancak denemeden kesin bir şey söylemek zor. Güç kaynakları konusunda daha fazla bilgi sahibi olan kişiler, daha rahatlatıcı ve net cevaplar verebilir. Umarım yardımcı olurlar.Buradan baktığımda sistemin toplam kullanacağı watt 550 civarı gözüküyor buna güvenebilir miyim? Eğer böyleyse şimdilik hiç PSU değişmeme gerek kalmaz.
Bakıldığında, kaliteli bir güç kaynağına sahipsiniz ve ekran kartı minimum 750W öneriyor. 300W güç çekiyor, işlemciniz de 120W kullanacaktır dediğiniz gibi. Eldeki bilgilere göre yeteceğini düşünüyorum, bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu, kendi fikrimce. Ancak denemeden kesin bir şey söylemek zor. Güç kaynakları konusunda daha fazla bilgi sahibi olan kişiler, daha rahatlatıcı ve net cevaplar verebilir. Umarım yardımcı olurlar.
3 adet PCI-e güç girişi istiyor yanlış anlamadıysam sizin güç kaynağında 2 adet 8 pin giriş var(incelemesine baktım güç kaynağınızın yeterli 8 pin girişi var mış yanlış anlamışım)bu durumda yetmeyebilir bu siteden baktım;
Eki Görüntüle 145922Eki Görüntüle 145921
Evet dediğiniz şekilde.Eki Görüntüle 145925
ASUS resmi sitesinde 6+2x4 olarak gözüküyor bunların üçünü ekran kartı kutusundan çıkacak olan adaptöre bağlayacağım yanlışım yoksa.