Klasik AI, çok takılma; yalan yanlış bilgiler de verebiliyor. Ben işin ehlini etiketledim. @X99'da iyi yorumlar, gerçek insan ağzından dinlemek lazım. AI'yı istesem, şu an manipüle eder, B850M Force daha iyi dedirttiririm, izle.
indirimden aldığın anakart yeterli. Eğer EXPO'da sorun cikarmazsa devam et ondan. Daha yüksek anakartlar, OC işlerine bulaşmayan sıradan bir kullanıcı için overkil.
Destekliyor da sorun şu MSI serisinde EXPO çoğu kişide açılamıyordu. Bende de B650 Tomahawk var. Açtırmıyordu, sonra açabilir oldum. Yani daha sistem nihai sonuca da ulaşmamış. %50 ihtimalle EXPO açmak mı yoksa direkt Gigabyte B850M Force almak mı bu noktadasın sadece.
Böyle dedi hocam. Micro-ATX yani küçük boyutlarda olduğu için. sadece ismi B850 diye ona geçme elindeki anakart daha iyi diyor yapay zeka. 14+2+1 Faz (80A SPS) mevcut diye de savunuyor.
MSI BIOS'u stabil etmeye çalışırken, ASUS ve Gigabyte extra özellikleri Update etmeye başladı. Çok merak ediyorsanız alıp kullanın, tecrübe edinmek güzeldir.
MSI BIOS'u stabil etmeye çalışırken, ASUS ve Gigabyte extra özellikleri Update etmeye başladı. Çok merak ediyorsanız alıp kullanın, tecrü edinmek güzeldir.
Klasik AI, çok takılma; yalan yanlış bilgiler de verebiliyor. Ben işin ehlini etiketledim. @X99'da iyi yorumlar, gerçek insan ağzından dinlemek lazım. AI'yı istesem, şu an manipüle eder, B850M Force daha iyi dedirttiririm, izle.
indirimden aldığın anakart yeterli. Eğer EXPO'da sorun cikarmazsa devam et ondan. Daha yüksek anakartlar, OC işlerine bulaşmayan sıradan bir kullanıcı için overkil.
Dediğim gibi eğer değiştirmen şart bu aldığın anakart sana performans kaybı getirecek, yaptıracak derseniz satıp dediğiniz anakartlardan alacağım ama yok, hiç gereği yok diyorsanız da elimdekiyle sistemi kuracağım hocam o yüzden konuyu açtım. Velhasıl kelam işin özeti bu, konunun da
Dediğim gibi eğer değiştirmen şart bu aldığın anakart sana performans kaybı getirecek, yaptıracak derseniz satıp dediğiniz anakartlardan alacağım ama yok, hiç gereği yok diyorsanız da elimdekiyle sistemi kuracağım hocam o yüzden konuyu açtım. Velhasıl kelam işin özeti bu, konunun da
Yani dene kullan, sorunsuz stabil diyorsan zaten devam edersin. Senin de dediğin gibi FPS kaybı FPS'e etkisi yok. Baktın sorun yaşadın sorunlarla uğraşamıyorsun artık, bizim önerdiklerimizi alır geçersin. Özellikle B850M-K öneririm, B650M-K kullanıyorum. Kartları çok stabil.
Bu işler ChatGPT ile olmaz, birçok kişi MSI B650 ve B850 Tomahawk ve Pro serisi anakartları satmak zorunda kaldı. B650 MSI ile 1DPC B850M-Force kıyaslanamaz bile. BIOS ve RAM ne kadar stabil olursa, sistem o kadar performanslı çalışır.