Bütçe
15.000-20.000 TL
Hocam, şu sıralar güzel indirimler oluyor. En iyisi fırsat kollamak.
Hocam bende nakit yok maalesef. Hepsiburada Premium Worldcard üzerinden çekiyorum ürünleri ve alacağım her şeyi genelde. Çoğu üründe vade farksız 9 taksit seçeneği oluyor. 1-2K pahalı olsa da bu daha mantıklı. Arada devasa fark olmadıkça.

Arkadaşlar merhaba.

45 yaşında bir dinozor olarak yıllar sonra yeni bir sistem topladım. PS ile idare ediyordum ama PC'nin tadı başka. Aslında parçaları almadan önce sormam gerekiyordu ama neredeyse tüm parçalar yurt dışından ve TR fiyatına göre avantajlı olarak geldiği için iş işten geçtikten sonra sorabiliyorum.

Aşağıdaki sistemle ilgili problem yaratacak bir parça var mı? Veya bilmem gereken kronik problemler. En azından önceden hazırlıklı olurum, sürpriz olmaz. Bir de bu sistem beni oyunlar konusunda ne kadar idare eder?

Son olarak bu sisteme klavye, mouse ve kulaklık tavsiyeniz olursa memnun olurum. (Bütçe konusunda net değilim ama 5.000 TL civarı diyelim.)

• Anakart: ASUS ROG STRIX X870E-E
  • Ekran Kartı: ASUS TUF Gaming RTX 5080
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
  • Kasa: ASUS ROG STRIX Helios II GX601S
  • RAM: G.Skill Trident Z5 32 GB 6000MHz CL30
  • SSD: Samsung 1 TB 990 Pro
  • Soğutucu: ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB
  • Güç Kaynağı: ASUS TUF Gaming 1000G (1000W)
  • Monitör: ASUS ROG STRIX XG32UCWMG 240 Hz 4K OLED
Fare için 5.000 TL fazla olur diye düşünüyorum. Oradan kısıp kulaklığa veya klavyeye verebilirsiniz.

Fare için 5.000 TL fazla olur diye düşünüyorum. Oradan kısıp kulaklığa veya klavyeye verebilirsiniz.

4 bin ideal aslında üstünü başka ekipmanlara vermek dediğiniz gibi mantıklı ama 4 bine kadar fazla diyemeyiz mouse için.

Zaten 4 bin fare 5.5 bin kulaklık geri kalanı klavye desek yeterli.