R7 9800X3D & RTX 5080 sisteme güç kaynağı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan casper04
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 593
SAMA ile ENERMAX neredeyse aynı. SAMA onun bir miktar daha verimli ve sessiz hali sadece. 1st Player'ın 1200W'lık halinin fan eğrisi çok iyi değil. MSI MPG A1250GS al.
Anladım, dediğim gibi kronik sorunu var gibi görünüyor MSI'ın o zaman ona yanaşmıyorum. Dediğim gibi kendim kurmayacağım o yüzden adama sök tak yaptırmak istemiyorum. Peki bu durumda SAMA mı Enermax mı 1ST PlayerNGDP mi öneriyorsunuz?

1st Player sesten kaybediyor. SAMA çok daha sessiz ona göre. Bir de SAMA'da 2 tane 12x6 çıkışı var. Gelecekte çift girişli bir model çıkarsa direkt hazır. A-GS'de de var bu dediğim.

A-GS'de 850W serilerinde Coil whine'a çok fazla rastladım. 1250W'da görmedim.

Reddit'de bir kişiye denk gelmiş, garantiye yollamış gelende de aynı problem varmış.

https://www.hepsiburada.com/msi-msi...0000BFX8D4-yorumlari?sirala=createdAt&sayfa=1 Hepsiburada yorumlarında da bir şikayet var. "Ürün iyiydi ancak 3-4 ay sonra ekran kartı yüke binince coil sesi yapmaya başadı hemde undervolt olduğu halde." Şeklinde yani riskli bir ürün olduğu ve bazı kullanıcıların başına geldiği aşikar Yusuf Hocam. Bu durumda SAMA ile Enermax kalıyor. Siz de gördüğüm kadarıyla Enermax'e çok yanaşmıyorsunuz. SAMA mı tercih edeyim?

SAMA ile ENERMAX aynı dediğim gibi. SAMA onun daha verimli ve sessiz yapılmış hali. Bir de 2 tane 12x6 çıkışı var.

SAMA ile ENERMAX aynı dediğim gibi. SAMA onun daha verimli ve sessiz yapılmış hali. Bir de 2 tane 12x6 çıkışı var.
Kesinlikle SAMA alayım o zaman çok teşekkür ederim Yusuf Hocam. 24 ay garantisi varmış, yapacak birşey yok zaten genelde güç kaynakları başta problemli oluyor sonradan kolay kolay bozulduğunu şahsen görmedim. Benim 10 sene önceki bilgisayarımda vardı adını unuttum alırken çok önermişlerdi. Aldım o denilen PSU'yu, takıyoruz yüke girince kapatıyor PC'yi. Restartlıyor falan sonra garantiye yollayınca çıktı ki fabrika çıkışı sıkıntılı ürün dediler. FSP vermişlerdi 10 senedir de aynı PSU'nun maşallahı var kullanıyorum. Vatan'dan almıştım o sıkıntılı PSU'yu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…