Kesinlikle SAMA alayım o zaman çok teşekkür ederim Yusuf Hocam. 24 ay garantisi varmış, yapacak birşey yok zaten genelde güç kaynakları başta problemli oluyor sonradan kolay kolay bozulduğunu şahsen görmedim. Benim 10 sene önceki bilgisayarımda vardı adını unuttum alırken çok önermişlerdi. Aldım o denilen PSU'yu, takıyoruz yüke girince kapatıyor PC'yi. Restartlıyor falan sonra garantiye yollayınca çıktı ki fabrika çıkışı sıkıntılı ürün dediler. FSP vermişlerdi 10 senedir de aynı PSU'nun maşallahı var kullanıyorum. Vatan'dan almıştım o sıkıntılı PSU'yu.
Yusuf Hocam birde SAMA ile 1ST PlayerNGDP 1200W 80+ Gold arasında çok ciddi ses farkı var mı? Yani bir arkadaşla da istişare ettik de arada ciddi bir 8 sene farkı var dedi ki cidden öyle yani çok mu sesli çalışıyor acaba? O garanti meselesi beni biraz düşündürdü açıkça söylemek gerekirse onun için sormak istedim. Yanıtlarsanız sevinirim hocam.
@Yusuf7878
Bu arada Yusuf Hocam SAMA’nın Türkiye’de servisi dahi olmamasını da düşünüyorum da aşırı rahatsız edici bir fan sesi, gürültü yoksa 10 yıl garanti ve firmanın arkasında durma durumundan ötürü 1ST Player’ı da ciddi düşünmeye başladım.
Fsp Hydro G Pro 1200W 80+Gold Gen5.1 Atx 3.1 Psu
Birde buna baktım, önceden de önermişlerdi ama PCIE 5.0 ve ATX 3.0 olduğu da söyleniyor o yüzden bilemedim. En iyisi size sorayım dedim. Sizin önerdiğinizi kullanacağım.
@Yusuf7878
Yusuf Hocam bir de 1ST Player NGDP 1300W 80+ Platinum varmış. Nasılsa taksitle alacağım ses olarak SAMA’dan da 1200W’dan da iyiyse onunda alabilirim. Öneriyorsanız hem kafam rahat olur garanti açısından, hem de sessiz olur. Önerir misiniz?
1ST Player NGDP 1300W 80+ Platınum Atx3.1/PCLE 5.1 Japon Kapasitör Full Modüler Apfc 10 Yıl Garantili Siyah Güç Kaynağı
Birde ben bir daha PSU upgrade düşünmüyorum bir sıkıntı olmaması halinde Yusuf Hocam. O zaman SAMA almam en mantıklısı değil mi çift çıkış olduğu için? Tamam 10 yıl garanti süper de dediğim gibi ilerde 6080,6080 super, 6090 a bile zor da olsa upgrade etme ihtimalim var. O zaman SAMA en mantıklısı değil mi?