O SFX bir güç kaynağı. ATX bir kasa varken almanın manası yok.
Tam sinirlik birşey hocam ya. NGDP alayım dedim tam karar verdim adamlar garantiyi çözememiş. İki taraf da birbirinin üzerine atıyor. O diyor o bakıyor. O diyor o bakıyor. Böyle olunca da belirsizlik oluyor. 13 sene globalde bakan Enermax keşke yurtiçinde de 10 sene baksaymış yada farklı firmalar.
O SFX bir güç kaynağı. ATX bir kasa varken almanın manası yok.
Şuan listem şu şekilde oldu Yusuf Hocam.
@Yusuf7878 Bu durumda ya 1ST Player NGDP yada Sama P1200 almak durumundayım. Enermax Platimax II'de masada ama A Tier'dan aşağıda olduğu için emin değilim alıp almama konusunda. NGDP alınca oldu ki 10 sene garantide problem oldu vs. Mecburen 2 sene garanti hizmeti sunuyorlar zaten. Hem ucuz hem de 2 sene sonrasında birşey olsa dahi yenisini alma durumum da olur ki Sama'da da olur yani de demek istediğim ucuza almış olduğum için çok da sorun olmaz gibi diye düşünüyorum yani. Sizin öneriniz nedir bu bağlamda? Ses anlamında olsun, kalite anlamında olsun vereceğiniz tavsiye ve tavsiyelere açığım.
A+ Tier MSI A1200PLS 16700 TL.(Eledim.)
A+ Tier NzxtC1200 1200W 80+ Gold ATX 3.1 Tam Modüler Siyah Güç Kaynağı 13800 TL. (Sorun yaşayan çok. Eledim.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A Tier 1ST PlayerNGDP 1200W 80+ Gold ATX 3.1/PCIE 5.1 Japon Kapasitör Full Modüler APFC 10 Yıl Garantili Siyah Güç Kaynağı 8850TL (F/P)
A Tier TeknoKapsülSama P1200, 1200W, Black, 80+ Platinum, Cybenetics Certified, Full Modüler, Pcıe 5.1, Atx3.1, Siyah, Gamıng, Atx, Power Supply 11230 TL (2 Sene Garantili)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A- Tier EnermaxPlatimax Iı 1200DF 1200W 80+ Platinum Pcıe 5.1 Full Modüler Atx 3.1 Güç Kaynağı (EPS1200P-NPX) 9100 TL (Yurtiçi 2 sene garantili, Yurtdışı 13 sene garantili)