https://www.hepsiburada.com/cooler-...5-destekli-mlx-d36m-a25sz-p1-p-HBCV0000BIS87Q
Dediğiniz ürün bu mu? Yorumlarda “İçinden ek ekranlar çıkmıyor. Cooler Master'la iletişime geçerseniz size yolluyorlar. Çıkmaması kimin suçu bilmiyorum.” şeklinde bir yorum gördüm de, bahsedilen ek ekranlar nedir? Bilginiz var mı?
Başka önerileri olan varsa da dinlerim. Bilindik markalar almak isterim. Cooler Master da öyle; MSI, ASUS, Corsair gibi bilindik markalar almak isterim. Bütçem de 5-10 bin TL kadar.
Önerilen ürünleri sıraladığımda şöyle bir şey çıktı. En uzun ömürlü, en sağlam, en az üzecek, sorun çıkarmayacak ve ses yapmayacak olan hangisidir diye araştırdım. En fazla önerilen bu altı modelden birini almayı düşünüyorum. Garantilerini ve fiyatlarını da yanlarına yazdım. Hepsiburada üzerinden alacağım. Hangisini tercih edeceğim konusunda biraz kararsız kaldım. Yapay zekâya sorduğumda Cooler Master öneriyor ama güvenemedim. En iyisi foruma danışayım dedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
1. Cooler Master MasterLiquid Atmos II 360 ARGB Pixel LED Göstergeli Sıvı Soğutma Kiti
• Garanti: 6 yıl (Muhtemelen 2 yılı Türkiye'de, kalan 4 yılı yurt dışı/global garanti olabilir.)
• Fiyat: 11.570 TL
2. Corsair Nautilus 360 RS LCD R120 Fanlı 2.1" IPS LCD 360 mm Sıvı İşlemci Soğutucu
• Garanti: Muhtemelen 2 yılı Türkiye'de, kalan 3 yılı yurt dışı/global garanti olabilir.
• Fiyat: 6.800 TL
3. Corsair Nautilus 360 RS ARGB
• Garanti: 5 yıl (Muhtemelen 2 yılı Türkiye'de, kalan 3 yılı yurt dışı/global garanti olabilir.)
• Fiyat: 7.600 TL
4. Arctic Liquid Freezer III Pro 360 mm
• Not: Low Profile RAM kullanmam gerekir.
• Garanti: 2 yıl
• Fiyat: 5.370 TL
5. Lian Li Galahad II Trinity Performance 360 mm
• Garanti: 2 yıl
• Fiyat: 8.720 TL
6. Lian Li HydroShift II LCD-C 360CL Siyah Sıvı Soğutucu
• Garanti: Türkiye'de 2 yıl. Bu markada Türkiye'den alınan bir üründe global garanti bulunmadığını söylediler.
• Fiyat: 11.000 TL