Ömrünün ne kadar gideceğinin cevabı yok ama Cooler Master Atmos II alabilirsin.
@Ayhan Dönmez ve
@UsThinac sever.
https://www.hepsiburada.com/cooler-...5-destekli-mlx-d36m-a25sz-p1-p-HBCV0000BIS87Q Dediğiniz ürün bu mu? Yorumlarda “içinden ek ekranlar çıkmıyor. cooler masterla iletişime geçerseniz size yolluyorlar. çıkmaması kimin suçu bilmiyorum.” Şöyle bir yorum gördüm de, bahsedilen ek ekranlar nedir? Bilginiz var mı? Başka önerileri olan varsa da dinlerim. Bilindik markalar almak isterim. Cooler Master da öyle, MSI, Asus, Corsair gibi bilindik markalar almak isterim. Bütçem de 5-10 bin TL kadar.
Ömrünün ne kadar gideceğinin cevabı yok ama Cooler Master Atmos II alabilirsin.
@Ayhan Dönmez ve
@UsThinac sever.
Önerilen ürünleri sıraladığımda şöyle birşey çıktı. En uzun ömürlü olacak, en sağlam, en üzmeyecek,sorun çıkarmayacak, ses yapmayacak olan hangisidir diye araştırdım En fazla önerilen bu beşliden birini almayı düşünüyorum da. Garantileri ve fiyatlarını da yanına yazdım. Hepsiburada üzerinden alacağım. Hangisini tercih edeceğim konusunda biraz kararsız kaldım. Yapay zekaya sorduğumda Cooler Master öneriyor ama güvenemedim. En iyisi foruma danışayım dedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
1-Cooler Master MasterLiquid Atmos II 360 ARGB Pixel Led Göstergeli Sıvı Soğutma Kiti
(6 Sene Garantili(Muhtemelen 2 sene Türkiye'de kalan 4 sene yurtdışı global garantili olabilir.))(11570 TL)
2-Corsaır Nautılus 360 Rs LCD R120 Fanlı 2.1" IPS LCD 360MM Sıvı Işlemci SOĞUTUCU
(Muhtemelen 2 sene Türkiye'de kalan 3 sene yurtdışı global garantili olabilir.)(6800 TL)
3-Corsaır Nautilus 360 Rs Argb
(5 Sene Garantili)(Muhtemelen 2 sene Türkiye'de kalan 3 sene yurtdışı global garantili olabilir.)(7600 TL)
4-Arctic Liquid Freezer III Pro 360mm
(Low Profile Ram Kullanmam Gerekir.)(2 Sene Garantili)(5370 TL)
5-Lian Li Galahad Iı Trinity Performance 360MM
(2 Sene Garantili)(8720 TL)
6-Lian Li Hydro-Shift Iı Lcd-C 360CL Siyah Sıvı Soğutucu
(Türkiyede 2 yıl garantisi mevcut. Bu markada Türkiyeden alınan bir üründe Global garantisi mevcut değildir dediler.)(11000 TL)