R7 9800X3D & RTX 5080 sistemin montajı nasıl yapılır?

İade etmene gerek yok, @demjr yardımcı olur. Onda da var. All-in-One kablo kullanma, bağlantıları ayrı soketlere yap.

Normal kullanıcıya çok dert değil, sıcaklarını incelersin.
evet ayrı soketli kabloyu kullanacağım. CPU-CPU FAN, VRM-CPU OPT, PUMP-FAN5 PUMP soketine takacağım.
önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim. umarım bana da bozuk gelmemiştir yarın montajı yapacağım umarım burada da deneyimlerimi paylaşırım (olumlu sonuçla umarım.)

@Ayhan Dönmez hocam da beni tamamlamış yine dediği gibi değişmene çok gerek yok dikkat ettiğin sürece tavsiyem kendin yapma ama işte sen bilirsin kablolama videoda var zaten kasan da lian li, sogutma olarak da lian li hydrosift 2 360 TL modeli olabilir incele istersen bı sende şikayet var mı ama güzel yeni ekranlı modelleri vs

Siz böyle dedikçe ben de acaba yapabilir miyim diyorum iyi niyetli olduğunuzdan hiç şüphem yok teşekkür ederim . Tamamen tecrübesiz değilim tabii ki yavaş yavaş temkinli bir şekilde dediklerinizi ve araştırdıklarımı da dikkate alarak montajlamayı deneyeceğim bakalım. Lian Li HydroShift modelleri ekranla falan süslenmiş pahalı modeller gibi bence. Ekran elbette güzel ama fiyatları şu an yüksek. arctic f/p ama riskli zor montaj tabii.

Valla arkadaş beni beklemeden montaja başladı çok ağladı sonra 2 hafta değişim garanti bekledi hevesi kursağında kaldı, işim var diye ona da dedim bilen birine yaptır diye sizinde diliniz yanmasın diye uyarmak istedim çok dikkat istiyor ilk seferde bu iş, gidin 1500 2000 verin bilen birine yaptırın anca bu kadar tutar. Arkadaşın önerdiği Corsair modeli de iyi hayırlısı olsun hakkınız da.

Aslında paradan ziyade biraz daha hobi tecrübe gibi yaklaştım. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yerler var mı?

Aslında paradan ziyade biraz daha hobi tecrübe gibi yaklaştım. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yerler var mı?
Maps'den bilgisayarcilari araştırın size yakın vardır, yüksek puanlı kurumsal çalışan işletmeleri tercih edin yorumlara bakın mutlaka bir sorun çıkmaz böyle olduğu müddetçe.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…