Aslında anakart modeli iyi parçalar bir anakartı markası dışında oda benim kişisel sebepler (anakartda biosadan dolayı ASUS'cuyum abide) ve takıntıdan geri kalan parçalar gayet hoşuma gitti genelde forumlarda çokça gördüğüm parçalar.
Atx anakart almamaya çalış. M2 SDD de ise Dram olamsına dikkat et ani yüklenmler sonucu ciddi performans kaybına neden oluyor. Amd ekran kartı ve cpu kombinasyonu saf kas gücünde oldukça güçlü ama yazılım konusunda ne kadar ilerlediler bilgim yok. Power supply konusunda ise en az 1000Watt gücün de olmsı daha iyi olur senin açından ve gold sertfikalı olması da daha iyi.
Bu sistemleri inceleyin. B850M-Force 2 RAM slotlu yani 1DPC olarak geçer, 4 slotlu X870 Gaming serisinden daha iyi performans verir. Kasayı BitFenix polii Black 850W ya da Vento FSP 1000 olarak özelleştirebilirsiniz.
Bu sistemleri inceleyin. B850M-Force 2 RAM slotlu yani 1DPC olarak geçer, 4 slotlu X870 Gaming serisinden daha iyi performans verir. Kasayı BitFenix polii Black 850W ya da Vento FSP 1000 olarak özelleştirebilirsiniz.
Gen5 ATX 3.1 Gold olduktan sonra sorun olmaz. 32 GB RAM'li hazır sistem güzel. 360 mm sıvı soğutma yok, özelleştirmeyi bulursam atacağım.
Bu sistemi şu şekilde alabilirsin.
Gen5 ATX 3.1 Gold olduktan sonra sorun olmaz. 32 GB RAM'li hazır sistem güzel. 360 mm sıvı soğutma yok, özelleştirmeyi bulursam atacağım.
Bu sistemi şu şekilde alabilirsin.
Çok derinlemesine düşünmezsek sistem güzel, her şey A++ Tier olsun dedin mi işin içinden çıkılmıyor biliyorsun. 2x16 GB altına bence düşmesin, 6000 CL30 manuel ayarlayıp kullanılır Force'ta. Sorun etmez. NZXT Gold Core yeni seri, PSU'cu arkadaşlar biliyorsun çok hazzetmiyor, benlik sorun yok. NV3 harici DRAM'li model olabilir, özelleştirme ekranında varsa.
@X99 Ben Rampage 1000W PSU RTX 5090 topladım, adam 2 yıldır sorunsuz kullanıyor. PSU tarafı benim için çok şey değil o yüzden.
@X99 Disk bu olsun. Gerçi bak bunda da DRAM yokmuş, Pro olmayanında DRAM var.