Detaylar
Kim cevapladı?Pahalı biraz. Bütçeniz maksimum nedir?
murim 50
Yetkin
Aslında anakart modeli iyi parçalar bir anakartı markası dışında oda benim kişisel sebepler (anakartda biosadan dolayı ASUS'cuyum abide) ve takıntıdan geri kalan parçalar gayet hoşuma gitti genelde forumlarda çokça gördüğüm parçalar.
Mustafa ARSLAN
Uzman
Atx anakart almamaya çalış. M2 SDD de ise Dram olamsına dikkat et ani yüklenmler sonucu ciddi performans kaybına neden oluyor. Amd ekran kartı ve cpu kombinasyonu saf kas gücünde oldukça güçlü ama yazılım konusunda ne kadar ilerlediler bilgim yok. Power supply konusunda ise en az 1000Watt gücün de olmsı daha iyi olur senin açından ve gold sertfikalı olması da daha iyi.
Bu sistemleri inceleyin. B850M-Force 2 RAM slotlu yani 1DPC olarak geçer, 4 slotlu X870 Gaming serisinden daha iyi performans verir. Kasayı BitFenix polii Black 850W ya da Vento FSP 1000 olarak özelleştirebilirsiniz.
Tek tek toplasan daha iyi olur, @Ayhan Dönmez hazır sistem önermiyoruz.
Coldarra
Başarılı
Bu sistemleri inceleyin. B850M-Force 2 RAM slotlu yani 1DPC olarak geçer, 4 slotlu X870 Gaming serisinden daha iyi performans verir. Kasayı BitFenix polii Black 850W ya da Vento FSP 1000 olarak özelleştirebilirsiniz.
Tek aklıma taklıan 1000W FSP mi yoksa 850W Corsair mi
Gen5 ATX 3.1 Gold olduktan sonra sorun olmaz. 32 GB RAM'li hazır sistem güzel. 360 mm sıvı soğutma yok, özelleştirmeyi bulursam atacağım.
Bu sistemi şu şekilde alabilirsin.
Tek tek toplasan daha iyi olur, @Ayhan dönmez hazır sistem önermiyoruz.
Ben önerirsem tavsiye eder
Tamamdır buldum.
- 9800X3D.
- B850M-Force.
- 2x16 32 GB 6000MHz Patriot.
- ASUS ProArt LC360 mm sıvı soğutma.
Bütçeye göre özelleştirilmiş 125.000 TL olanı seçin ya da, tek tek toplanan 116 bin TL olanı alın, ikisi de sağlam.
Son noktayı @Ayhan Dönmez koysun.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Gen5 ATX 3.1 Gold olduktan sonra sorun olmaz. 32 GB RAM'li hazır sistem güzel. 360 mm sıvı soğutma yok, özelleştirmeyi bulursam atacağım.
Bu sistemi şu şekilde alabilirsin.
Ben önerirsem tavsiye eder
Tamamdır buldum.
125.000 TL yapar.
- 9800X3D.
- B850M-Force.
- 2x16 32 GB 6000MHz Patriot.
- ASUS ProArt LC360 mm sıvı soğutma.
Bütçeye göre özelleştirilmiş 125.000 TL olanı seçin ya da, tek tek toplanan 116 bin TL olanı alın, ikisi de sağlam.
Son noktayı @Ayhan Dönmez koysun.
Çok derinlemesine düşünmezsek sistem güzel, her şey A++ Tier olsun dedin mi işin içinden çıkılmıyor biliyorsun. 2x16 GB altına bence düşmesin, 6000 CL30 manuel ayarlayıp kullanılır Force'ta. Sorun etmez. NZXT Gold Core yeni seri, PSU'cu arkadaşlar biliyorsun çok hazzetmiyor, benlik sorun yok. NV3 harici DRAM'li model olabilir, özelleştirme ekranında varsa.
@X99 Ben Rampage 1000W PSU RTX 5090 topladım, adam 2 yıldır sorunsuz kullanıyor. PSU tarafı benim için çok şey değil o yüzden.
@X99 Disk bu olsun. Gerçi bak bunda da DRAM yokmuş, Pro olmayanında DRAM var.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Çözüm Security Boot Fail | USB ile Secure Boot sertifika güncelleme
- Recep Baltaş
-
-
-
-
Sizde de arka arkaya hikayeli oyun bitirip bir afallama oluyor mu?
- Ömer_Yeter
-
Giyim 2 tane Bambus Home su geçirmez sırt çantası 500 TL
- Caner Uncu
-