Benzer konular
- Soru
- Soru
Onu nasıl yapabilirim ki hiç denemedim.Bu yaşadığınız problem anının Afterburner verileri açıkken kaydını alabilirseniz belki fikir yürütebiliriz.
Ekran kartının oyun esnasında çalışırken verdiği değerlerin stabil olup olmadığına bakabilmemiz için istiyor Marix hocam onu. PSU bile dalgalı enerji verip dengeyi bozuyor olabilir dolayısıyla çalışma anındaki performans değerlerini görmek gerekiyor.Onu nasıl yapabilirim ki hiç denemedim.
İnternet ile alakalı olabilirmi offline ve online iki türlü kasıyor oyun indirirken düşük hızda indiriyor mesela ethernet kablosu olmasına rağmen.
Rx 6400 kullanırkende yaşıyordum monitör ASUS ROG STRİX XG27ACS 1MS 180hz 2k monitörüm var fps kilitlenmişse onun ayarlarını nasıl yapabilirim.Rx 6400 kullanıyorken de bu tarz kasmalar yaşıyor muydunuz? Monitörünüzün marka modeli nedir? Belki yanlış yapılmış bir ayar FPS'i kilitliyor olabilir, 84 FPS gibi bir şey görüyor ve kastığını hissediyorsanız muhtemelen FPS kilitlenmiş demektir.
Bu tarz bir olayı bir tane oyunda yaşamıştım ekran kartı chipset güncellemesinden sonra bir daha yapmamıştı ama sizinki aynı sorun olmayabilir.
İki kartın driverları farklı dolayısıyla sorun ekran kartının driverlarından değildir diye tahmin ediyorum.Rx 6400 kullanırkende yaşıyordum monitör ASUS ROG STRİX XG27ACS 1MS 180hz 2k monitörüm var fps kilitlenmişse onun ayarlarını nasıl yapabilirim.
Deneyebilirsiniz. Belirli bir tarih verdiler WİN10'a sürücü desteğini kesecekler zaten WİN11'e geçmek şart oldu yani bu bahaneyle geçmiş olursunuz. PRO daha iyi olur.İşletim sistemi ile alakası var mıdır Windows 10 pro kullanıyorum Windows 11 kursam faydası olur mu kurarsamda home pro hangisini kurayım.
Şimdi bazı oyunlar kasarken bazıları nedense kasmıyor o zaman benim sistemimde bir şey yok mu o oyunlardamı sorun vardır acaba.