musty1992

Gelişen
Merhaba arkadaşlar,

Benim eski bilgisayarımda ekran kartı R9 270 miydi, R9 270X miydi, öyle bir şeydi. Yandığı için RX 6400 almıştım ama oyunlarda kasmalar olmaya başladı. En son yeni bilgisayar aldım RX 9070 XT ekran kartı var. Bazı oyunlarda kasma oluyor. Acaba sorun AMD ekran kartı olduğu için mi?

Sistem özellikleri:
  • RX 9070 XT ekran kartı
  • 32 GB RAM
  • Ryzen 7 9800X3D
  • 750W PSU, bir de UPS var.
Rica etsem yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de RX 9070XT var henüz kastığı bir oyuna denk gelmedim. Bu sorunların olduğu oyunları farklı bir ekran kartı takıp deneyebilir misiniz? Şu an Hunt Showdown gibi bir oyunda bile çok yüksek ayarlarda 110-150 FPS arası alıyorum. Belki sistemin geri kalanıyla ilgilidir sorun.

Merhaba arkadaşlar,

Benim eski bilgisayarımda ekran kartı R9 270 miydi, R9 270X miydi, öyle bir şeydi. Yandığı için RX 6400 almıştım ama oyunlarda kasmalar olmaya başladı. En son yeni bilgisayar aldım RX 9070 XT ekran kartı var. Bazı oyunlarda kasma oluyor. Acaba sorun AMD ekran kartı olduğu için mi?

Sistem özellikleri:
  • RX 9070 XT ekran kartı
  • 32 GB RAM
  • Ryzen 7 9800X3D
  • 750W PSU, bir de UPS var.
Rica etsem yardımcı olur musunuz?

Yeni sistemde eski sisteminizdeki diski mi kullanıyorsunuz?

Pardon anlayamadım
Yeni sistemde eski sisteminizdeki diski mi kullanıyorsunuz?
Pardon anlayamadım ssd falan hepsi onlarda yeni.

Bende de RX 9070XT var henüz kastığı bir oyuna denk gelmedim. Bu sorunların olduğu oyunları farklı bir ekran kartı takıp deneyebilir misiniz? Şu an Hunt Showdown gibi bir oyunda bile çok yüksek ayarlarda 110-150 FPS arası alıyorum. Belki sistemin geri kalanıyla ilgilidir sorun.
Başka kartım yok nedir bu sorun sence anlayamadım bir türlü.