R7 9800X3D & RX 9070 XT sistemde Valorant'a girip çıktıktan sonra anlık takılmalar oluyor

AKINCILAR

Becerikli
Bilgisayarı yeniden başlatmış veya yeni açtıysam problem yok. Ancak Valorant'ta bir maç atıp çıktıktan sonra kasılma meydana geliyor.

Örnek verecek olursam tarayıcı açıyorum 0.5 ms gibi takılma oluyor. Mouse sağ tık yapıp flick atıyorum, takılıyor.

Video izlerken mouse üzerine getiriyorum takılıyor devam ediyor. Büyük ihtimalle AMD Software ile alakalı bir durum.
Çünkü DDU ile ekran kartımı silip hiçbir ayar yapmayıp denediğimde bu sorun olmuyor.

Daha sonra nasıl olduysa tekrarlamaya başladı. Bir türlü 2 haftadır bu sorunu çözemedim.
  • R7 9800X3D
  • AMD RX 9070 XT

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüyü DDU ile kaldırıp 25.4.1'e dönmeyi deneyin. En önemlisi, güç ayarlarında sol yukarıda güç düğmesi ayarları var oradan hızlı yeniden başlatmayı kapatın ve bilgisayarı bir kez yeniden başlatın.

Bilgisayarı yeniden başlatınca çözülüyorsa bu ayarı kapatınca muhtemelen bir daha bu sorunu yaşamayacaksınız.

Yarın deneyeceğim hocam.

Sorunum devam ediyor. Çözüm önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…