R7 9800X3D sistemde undervolt ve RAM ayarı önerisi

Daha demin baktığınız konudaki arkadaşın videodan yararlandım. Açtım şimdi programı.

Daha demin baktığınız konudaki arkadaşın videodan yararlandım. Açtım şimdi programı.
Sadece exe yetmedi sitesinden zipi indirip bir daha exeyi içine koydum.

Attığınız linkten exeyi bu şekilde taşıyıp çalıştırmaya çalışıyorum hata veriyor. Eki Görüntüle 236714

Otomatik kendisi de indirmiyor. @Ayhan Dönmez
Ayhan hocanin verdigi link sadece gui linki. Y-cruncher sitesinden zip olarak indirin sonra guiyu zipten cikardiginiz dosyanin icine atin. Eger calismazsa dosyayi windowsun kurulu oldugu surucuye tasiyin. Yine calismazsa program ekle/kaldir tarafindan mevcut C++ surumlerini manuel olarak kaldirip manuel olarak tekrar indirin. Yeniden baslatin tekrar programi deneyin.

Teşekkür ederim hallettim.

26G yazın, G harfi olmalı. N63 başındaki tiki kaldırın. Bellek temizliği yaptıktan sonra başlatın, HWiNFO sensör yanda açık kalsın. 5 dakika sonra CPU IO Die ve RAM SPD sensörleri iletin. @STama

Sadece VT3 başında tik olacak, 26G olacak. Bellek temizliği sonrası Start verilmeli. HWiNFO'dan sensörleri gözleyin, 5 dakika sonra iletirsiniz değerleri.

Bios ayarlarını bu şekil yapıp şimdi testi başlattım.

Dosya Ekleri

• MSI_Curve Shaper_[2026-03-29-12-45-42].webp
    275,2 KB · Görüntüleme: 28
  • MSI_Precision Boost _[2026-03-29-12-45-12].webp
    267,3 KB · Görüntüleme: 29
  • MSI_Search_[2026-03-29-12-46-12].webp
    113 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…