user44 4
Uzman
Atıyorum hemen.
F56000J3636F32GX2-RS5k
Aynen 1x32 olduğu için hem de RGB siyah kasa görüntüsü için bir tık da.
ZenTimings indirip telemetri bölümünün fotoğrafını iletir misiniz?
Atıyorum hemen.
F56000J3636F32GX2-RS5k
Aynen 1x32 olduğu için hem de RGB siyah kasa görüntüsü için bir tık da.
buyrunSamsung B-Die olduğundan değişmene gerek yok, boşa para vermiş olursun.
tamamdır deneyeceğim hocam teşekkür ederim 2x16 yapmam sadece görünüş olarak mı olur o zaman bana ekstra bir performans göremez miyim ?Eki Görüntüle 276291 Eki Görüntüle 276293
@cedricx Bu şekilde 6000 MT/s 1:1 mod için timing girip deneyebilirsin. BIOS güncel olsun. Boşuna yeni kit almana gerek yok...
Eki Görüntüle 276295
tamamdır deneyeceğim hocam teşekkür ederim 2x16 yapmam sadece görünüş olarak mı olur o zaman bana ekstra bir performans göremez miyim ?
tamamdır yapıp geliyorum tekrardanHiç göremezsin, paran boşa gider. X3D işlemcin var, BIOS güncelle ilk. Sonrasında bu timing'leri EXPO I açıp DRAM timings bölümünden gir sadece. Tüm işlem bu kadar. Integrated Graphics kapatsan iyi olur bir de, dahili grafik birimi.
Hiç göremezsin, paran boşa gider. X3D işlemcin var, BIOS güncelle ilk. Sonrasında bu timing'leri EXPO I açıp DRAM timings bölümünden gir sadece. Tüm
işlem bu kadar. Integrated Graphics kapatsan iyi olur bir de, dahili grafik birimi.
tamamdır yapıp geliyorum tekrardan
Eki Görüntüle 276306
tamam mıdır hocam eskisi ile farkı nasıl anlayabilirim yani bir performans testi vs var mı program olarak
tamam mıdır hocam eskisi ile farkı nasıl anlayabilirim yani bir performans testi vs var mı program olarak
evet kapattım ram test pro indirip sonuçları atayım hocam hemenNitro 1-2-0 almışsın zaten, stabiliteden emin olsan iyi olur senin adına. Dahili grafik kapattıysan RAM Test Pro yazılımıyla teste almanda fayda var. Makalemde test araçları kısmında mevcut...
İşlemcin 2200 FCLK verebiliyorsa onu deneyebilirsin bir de.
Memory Context Restore ve Power Down disabled kalsın. Her defasında sıfırdan train etsin.