R7 9850X3D işlemci ve RTX 4070 Ti ile CS2'de 600 FPS üstü alınır mı?

Şu yazının bir benzerini yabancı bir kullanıcı da yazmıştı, hatta kimsenin inanmayacağını da ekleyerek XL2546X+ ın (280Hz) kendisi için XL2566X+ ve XL2586X+ a göre oyun performansı daha iyi olduğunu hatta bu durumun oyun içi ELO suna katkı sağladığını dile getirmişti. %1 de 600FPS bence sonraki nesil için bile inanılmaz zor. Çok iyi bir bellek ayarlaması gerektirir kesinlikle. Hatta sonraki nesil bunun için yetersiz kalabilir bu yorumlara göre.

EXPO dan ziyade alt zamanlamaların öneminin farklı bir ifadesi olmuş bu.

Hocam benim CS2 Benchmark'ım AVG: 630, P1: 210 civarı. Monitör alırken normal aldığımız FPS'e değil %1'e bakmamız ve ona uygun Hz monitör almamız mı doğru olan?

EXPO'yu kapatıp deneyip tekrar açtım bu sefer %1 240a yükseldi ne alaka çözemedim haha. Bu arada zamanlamalarin alakasını anlamadım, farklı bir ayar yapmıyorum.

Hocam benim CS2 Benchmark'ım AVG: 630, P1: 210 civarı. Monitör alırken normal aldığımız FPS'e değil %1'e bakmamız ve ona uygun Hz monitör almamız mı doğru olan?

Evet, çok didindim bu konularda. En kötü senaryoyu düşünüp kaç FPS ise o kadar Hz monitör kullanmanız gerekmekte maalesef. Şu an güncel teknoloji ile 320-360Hz üstü overkill. İllaki çok çetrefilli çatışmalarda 300'lere indiği oluyor. 96mb L3 yetmiyor, 512mb-1Gb L3 görürüz ileride, cs3 de çıkmazsa o zaman 1ms gaming bayramı olur. DDR6 ne vaat verecek soru işareti.

Mesela R5 5600 %1 160lara kadar inerken 7500F 180-220 bandında gezinir, Windows 10 22H2 debloated ve iyi RAM ayarı yapanlar 240-270 %1 gibi rakamlar görebiliyorlar ki bence süper rakam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…