R9 9950X3D işlemci oyunlarda 75-80 derecelere çıkıyor

XER4N1TY

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, sistemi yeni topladım. Corsair iCUE H150i LCD soğutucu kullanıyorum, kasam Corsair 7000X RGB. İşlemci neden bu kadar ısınıyor, anlamış değilim. Test videolarına baktığımda maksimum 65-70 derecelerde seyrediyor. Acaba soğutucum mu arızalı diyeceğim ama öyle olsa, LCD ekranında ünlem işareti çıkar diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Test videolarının yapıldığı ortam, kasa modeli, ortam sıcaklığı vb sıcaklıkları etkiler.
Şu sıcaklarda ayrı bir etken. 75-80 normal bence.

75-80 derece 9950X3D için normal.

Peki hocam test videolarında 65-70 gozukuyordu acaba İstanbul'da yaşıyorum hava şartlarından dolayı mı bu dereceleri görüyorum anlık 92 dereceyi görüyor sonra geri iniyor.

Peki hocam test videolarında 65-70 gozukuyordu acaba İstanbul'da yaşıyorum hava şartlarından dolayı mı bu dereceleri görüyorum anlık 92 dereceyi görüyor sonra geri iniyor.
Bu havada benim işlemcide 90'lara çıkıyor hocam sizin işlemci kadar iyi ve çok ısınan bir işlemcim var inanın. Bu tür üst seviye işlemcilerin bu havalarda çok ısınması gayet doğal.

Bu havada benim işlemcide 90'lara çıkıyor hocam sizin işlemci kadar iyi ve çok ısınan bir işlemcim var inanın. Bu tür üst seviye işlemcilerin bu havalarda çok ısınması gayet doğal.

Anladım hocam çok teşekkür ederim bir an acaba dedim soğutucu mu sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…