Mehmet Akif T
Başarılı
350 TL Civarına çıkabilirim hocam, zaten Rabisu'da o fiyat 16GB.
Son düzenleyen: Moderatör:
350 TL Civarına çıkabilirim hocam, zaten Rabisu'da o fiyat 16GB.
350TL civarına çıkabilirim hocam, zaten Rabisu'da o fiyat 16 GB.
Desteğe sordunuz mu kaldırır mı diye? Onlar size daha iyi bilgi verir.
Desteğe sordunuz mu kaldırır mı diye? Onlar size daha iyi bilgi verir.
Yokmuş hocam iade.İade hakkı veriyorlar mı? Çünkü sonucu belirsiz bir şey bu, 12 kişi ve 150 mod diyorsunuz.
Buradan 300 kredi satın alıp saatlik 6 ram olup 6 kredi gidecek şekilde 3 saat oynadık. 11 kişiydik 8 java 3 bedrock herhangi bir sorunumuz olmadı. Teşekkür ederim.
Aternos'un ücretli alt sitesi var baktınız mı?
Eki Görüntüle 88069exaroton - High-end on demand game servers
Discover on demand Minecraft servers with exaroton.com. Our unique pricing model allows you to only pay for the time your server is active, giving you unmatched control and flexibility.exaroton.com
Eki Görüntüle 88070
Peki hocam o zaman saganetwork 16 GB XEON-2697V2 iyi midir? Yeter mi?
Tamam hocam teşekkürler.150 mod için 8 GB RAM yeterli ama 12 kişi için bu yetersiz gelebilir. 12 GB almak yeterli gibi görünüyor. Öyle 16 GB RAM gibi uçmaya bence gerek yok. İşlemci kesinlikle Ryzen falan olmalı.
Önereceğiniz var mıdır peki?Merhaba, çok büyük bir proje ile ilgilenen baş geliştiricilerden birisiyim. Rabisu ve saganetwork gibi şirketlerin o kadar iyi performansı yoktur, Rabisu önermem ama saganetwork belki. Daha önceden saganetwork'da yetkilide oldum müşteriside, 24 GB Ryzen 9 3900X sunucu aldım ve 60 pluginli sunucuyu Windows server 2012 R2 işletim sisteminde kaldırmadı.
İkisi de pek önerilmez.