Şöyle bir şey çıktı:
Sürüm 25.6.3
Sürüm 25.6.3
Her AMD paylaşımında aynı şeyi hissediyorum.Linux kullananlar AMD ekran kartlarından memnun. Bence Windows'un sürücülerini bir türlü yapamıyorlar. Ayrıca rekabet iyidir. Emin olun AMD olmasaydı belki de NVIDIA da kaliteli olmazdı. (Intel GPU'ları saymaz isek.)
Şu saatten sonra AMD ne yaparsa yapsın, NVIDIA’ya bir şey yapmaya pek zorlayamaz bence. Malum, AI devi oldular; oyuncuları zerre takmayacaklardır. Neyse aman deyim konu AMD vs NVIDIA'ya evrilmez.Linux kullananlar AMD ekran kartlarından memnun. Bence Windows'un sürücülerini bir türlü yapamıyorlar. Ayrıca rekabet iyidir. Emin olun AMD olmasaydı belki de NVIDIA da kaliteli olmazdı. (Intel GPU'ları saymaz isek.)
AMD kartlarla o kadar stuttering sorunu yaşadım ki bende travma oldu. Yeni aldığım yedek Nvidia sistemde de aynısı olacak diye ödüm kopuyor.İyi ki AMD GPU almıyorum yoksa 5 dakika sonra kırarım gibime geliyor şunları görünce. Çıkan pencere de Win7 Aero temalı o bile 15 senelik bari Win11'e göre bug olsun.Saydamlık ayarlarıyla alakalı olabilir mi acaba bu durum?
Ben Windows 8.1'de bile görev çubuğunun öyle olduğuna şahit oldum. Windows 10/11 de Chrome'u vs. kapatırken de anlık olarak olduğunu görmüşlüğüm var. Canınız istediğinizde herhangi bir .msc dosyasından penceresini tam ekrandan çıkarmanız yeterli (mesela compmgmt.msc ve gpedit.msc).İyi ki AMD GPU almıyorum yoksa 5 dakika sonra kırarım gibime geliyor şunları görünce. Çıkan pencere de Win7 Aero temalı o bile 15 senelik bari Win11'e göre bug olsun.Saydamlık ayarlarıyla alakalı olabilir mi acaba bu durum?
İçerde bir tane orijinal ürün bulunmaz. Çakma ürünleri yurt dışından geldi diye satar.
Her şeyin çözümü yenisini almaksa neye yarar ki o mâl?@Recep Baltaş, o kadar durumunuz iyi, neden kendinizi boşa kanser ediyorsunuz? Atın çöpe yenisini alın.
Rafta RTX 5070 SUPRIM var. Ben bir meydan okuma yapıyorum.@Recep Baltaş, o kadar durumunuz iyi, neden kendinizi boşa kanser ediyorsunuz? Atın çöpe yenisini alın.
Oynadığınız oyunlarda framespike, MHz değerlerinin sürekli ani olarak değişmesi, düşük voltaj kullanimi, mavi ekran stuttering vs yaşıyor musunuz?Rafta RTX 5070 SUPRIM var. Ben bir meydan okuma yapıyorum.