mauroicardi99 91
Bilgin
George Gardi, Leao transferini bitirmek için AC Milan'ın kulüp binasında! (Yağız Sabuncuoğlu)
Tamam da Leao da üç aşağı beş yukarı bu paralara denk gelecek zaten. Ki Sarr daha iyi bir oyuncu benim gözümde. Barış Alper’in 40 milyon ettiği bu piyasada Sarr da 85 etsin bir zahmet.60 milyon euro bonservis+12 milyon euro vergi+oyuncuya yıllık 10 milyon euro maaş+2 milyon euro maaş vergisi+oyuncuyu getirme ve sağlık kontrolü maliyetleri=85 milyon euro para.![]()
Ona da bakalım.Tamam da Leao da üç aşağı beş yukarı bu paralara denk gelecek zaten. Ki Sarr daha iyi bir oyuncu benim gözümde. Barış Alper’in 40 milyon ettiği bu piyasada Sarr da 85 etsin bir zahmet.![]()
Tam tersi, ben de Leao’nun tutmayacağını düşünüyorum. Sarr, daha komple bir oyuncu. 10 numarada bile oynar. Umarım dediklerimin tersi çıkar, hayırlısı olsun diyelim.Ayrıca Sarr, Galatasaray'da tutacak bir transfer değil.
Var mısın iddiasına?Tam tersi, ben de Leao’nun tutmayacağını düşünüyorum. Sarr, daha komple bir oyuncu. 10 numarada bile oynar. Umarım dediklerimin tersi çıkar, hayırlısı olsun diyelim.
Varım. Kaybeden forumda 3 kişiye akşam yemeği ısmarlayacak, kabul mü?
Varım. Transfer iptal oluyormuş bir de.Varım. Kaybeden forumda 3 kişiye akşam yemeği ısmarlayacak, kabul mü?![]()
Kemalin şansla ikisi birden yatar.