Güncel olarak Greenwood'un salahtan 10 gömlek üstün olduğunu kabul etmiyorsan bu senin sorunundur. Birisi en fazla skor katkısı veren 3 sağ kanat oyuncusundan biri, diğeri ise 34 yaşına gelmiş artık kariyeri çöküşe geçmiş biri.
Ha bu arada Greenwood daha prime dönemini de yaşamadı bunu da unutmamak lazım.
Ayrıca evet, Manchester City bana göre Dünya'nın en büyük kulübü. Kadro kalitesiyle, başarılarıyla güncel olarak Dünya'nın en büyük kulübü. 2 yıldır şampiyon olamaması veya CL alamaması bu fikrimi değiştirmeyecek. Çünkü ortadaki kadro kalitesi belli, oynadıkları oyun belli. Bu benim kişisel görüşüm, senin de kişisel görüşün farklıdır. Sanki ortada resmi belgeyle kanıtlanmış bir şey var gibi bunun aksini iddia etmen komik.
Futbol zaten kişisel görüşlerin sporudur. Sen bir takımı sever, büyük görürsün ben başka takımı. Ortada kanıtlanmış resmi bir veri var gibi karşı fikre saldırmaya çalışmazsın. Komik oluyor çünkü.
Hala daha Ertan Süzgün'den bahsediyorsun. Ertan Süzgün haber yaptı diye Yağız Sabuncuoğlu'nun haberi direkt doğru olmuyor. Eğer Galatasaray transferi bitirebilirse, transferin detaylarını gerçek bir şekilde öğrenebilirsin. Yoksa tekrar diyorum kendini bu muhabirlere kandırtma.