mauroicardi99 71

Üstün
  • Galatasaray, Leao ile yıllık 9 milyon euro maaşta anlaşma sağladı.
  • Galatasaray, Milan'a 35 milyon euro bonservis teklifi yaptı fakat Milan reddetti.
  • Milan oyuncuyu 50 milyon euro bonservisle satmak istiyor.
  • Fenerbahçe, şu an için Leao transferinde sessiz kalmayı tercih ediyor.

Çıkan haberlerin neredeyse çoğu yalan. Kulüplerden resmi haber gelmediği sürece hiçbir habere inanmanın anlamı yok.
Yalan falan değil. O zaman Fabrizio Romano da yalancı. Her futbol konusunda bilginiz olmadan mesajlar yazıp kışkırtmaya çalışıyorsunuz.

Ertan Süzgün de canlı yayında söyledi. Ki en güvenilir muhabirlerden birisi, yalan haber yapmaz. Teyitsiz bilgi de vermez. Bu isimler senin okuduğun Fanatik gazetesi yazarlarına benzemiyor. Kulüp yöneticileriyle, menajerlerle veya oyuncu tarafıyla bağlantısı olan isimler. Öyle sırf etkileşim olsun diye haber atan fos muhabirlerden de değil.

Girip adamların Twitter hesabını bir incele derim, Fanatik okumaktan iyidir.

Ertuğrul Doğan, Salah gündemimizde yok diye açıklama yaparken Yağız Sabuncuoğlu Salah'la görüşüldüğünü açıklamıştı ve aldılar.

Ki GS de Leao için 30 milyon RESMİ teklif yaptı, reddedildi. Git doğrulat.

GS de çıkıp biz Leao ile ilgileniyoruz, şu kadar teklif yaptık diya açıklama yapacak değil. Transfer süreç işi.

Yalan falan değil. O zaman Fabrizio Romano da yalancı. Her futbol konusunda bilginiz olmadan mesajlar yazıp kışkırtmaya çalışıyorsunuz.

Caner senin kafan çok garibime gidiyor gerçekten. Çıkan haberlerin çoğu yalan dememin neyine kışkırdın mesela?
Bana cevap verip konuya yazma iznimi kaldırıp bana futbol bilgin yok demende ironi midir anlamadım.
Ayrıca Fabrizio Romano'nun para ile tweet attığını cümle alem biliyor, bunu da sana ben öğretmeyeyim be.

Ertan Süzgün de canlı yayında söyledi. Ki en güvenilir muhabirlerden birisi, yalan haber yapmaz. Teyitsiz bilgi de vermez. Bu isimler senin okuduğun Fanatik gazetesi yazarlarına benzemiyor. Kulüp yöneticileriyle, menajerlerle veya oyuncu tarafıyla bağlantısı olan isimler.

Ertan Süzgün ile ilgili bir şey mi yazıyor konuda? Konuyu açan arkadaş Yağız'ı kaynak olarak göstermiş ki Yağız da Fabrizio'nun yerli hali. Ha tabii sen bilmediğin için bunları güvenli kaynak sanabilirsin fakat futbolu biraz daha takip edersen güvenilir kaynaklar olmadıklarını öğrenirsin. Hiçbir muhabire koşulsuz şartsız güvenmemen gerektiğini de öğrenirsin.

GS de çıkıp biz Leao ile ilgileniyoruz, şu kadar teklif yaptık diya açıklama yapacak değil. Transfer süreç işi.

Galatasaray zaten ilgileniyoruz diye açıklama yapmayacak. Transfer bittiğinde açıklanacak ve bu sürecin nasıl ilerlediğini ondan sonra öğrenebilirsin. Şu an duyduğun tek şey yalanlar. Bunlara inanıp da boşuna kendini kandırtma millete.

Ha tabii sen bilmediğin için bunları güvenli kaynak sanabilirsin fakat futbolu biraz daha takip edersen güvenilir kaynaklar olmadıklarını öğrenirsin.
Futbolu takip eden kişi:

Greenwood, Salah'tan 10 gömlek üstün futbolcu.
Manchester City dünyanın en büyük kulübü.

Ertan Süzgün canlı yayında aktardı bilgileri, Leao ilgisi de teklifi de yalan haber değil. Dolaysıyla Yağız'ın yaptığı haber de doğru.

Ertan Süzgün güvenilir kaynaktır, şu ana kadar 1 tane yalan haber yapmadı. Her takım taraftarının güvenip saygı duyduğu bir muhabir.

Hiçbir muhabire koşulsuz şartsız güvenmemen gerektiğini de öğrenirsin.
Futbolu Fanatik gazetesinden takip etmemek gerektiğini öğrenmelisiniz.

Futbolu takip eden kişi:

Greenwood, Salah'tan 10 gömlek üstün futbolcu.
Manchester City dünyanın en büyük kulübü.
Güncel olarak Greenwood'un Salah'tan 10 gömlek üstün olduğunu kabul etmiyorsan bu senin sorunundur. Birisi en fazla skor katkısı veren 3 sağ kanat oyuncusundan biri, diğeri ise 34 yaşına gelmiş artık kariyeri çöküşe geçmiş biri.
Ha bu arada Greenwood daha prime dönemini de yaşamadı bunu da unutmamak lazım.

Ayrıca evet, Manchester City bana göre Dünya'nın en büyük kulübü. Kadro kalitesiyle, başarılarıyla güncel olarak Dünya'nın en büyük kulübü. 2 yıldır şampiyon olamaması veya CL alamaması bu fikrimi değiştirmeyecek. Çünkü ortadaki kadro kalitesi belli, oynadıkları oyun belli. Bu benim kişisel görüşüm, senin de kişisel görüşün farklıdır. Sanki ortada resmi belgeyle kanıtlanmış bir şey var gibi bunun aksini iddia etmen komik.
Futbol zaten kişisel görüşlerin sporudur. Sen bir takımı sever, büyük görürsün ben başka takımı. Ortada kanıtlanmış resmi bir veri var gibi karşı fikre saldırmaya çalışmazsın. Komik oluyor çünkü.

Ertan Süzgün canlı yayında aktardı bilgileri, Leao ilgisi de teklifi de yalan haber değil. Dolaysıyla Yağız'ın yaptığı haber de doğru.

Ertan Süzgün güvenilir kaynaktır, şu ana kadar 1 tane yalan haber yapmadı. Her takım taraftarının güvenip saygı duyduğu bir muhabir.
Hala daha Ertan Süzgün'den bahsediyorsun. Ertan Süzgün haber yaptı diye Yağız Sabuncuoğlu'nun haberi direkt doğru olmuyor. Eğer Galatasaray transferi bitirebilirse, transferin detaylarını gerçek bir şekilde öğrenebilirsin. Yoksa tekrar diyorum kendini bu muhabirlere kandırtma.

Güncel olarak Greenwood'un salahtan 10 gömlek üstün olduğunu kabul etmiyorsan bu senin sorunundur. Birisi en fazla skor katkısı veren 3 sağ kanat oyuncusundan biri, diğeri ise 34 yaşına gelmiş artık kariyeri çöküşe geçmiş biri.
Ha bu arada Greenwood daha prime dönemini de yaşamadı bunu da unutmamak lazım.

Ayrıca evet, Manchester City bana göre Dünya'nın en büyük kulübü. Kadro kalitesiyle, başarılarıyla güncel olarak Dünya'nın en büyük kulübü. 2 yıldır şampiyon olamaması veya CL alamaması bu fikrimi değiştirmeyecek. Çünkü ortadaki kadro kalitesi belli, oynadıkları oyun belli. Bu benim kişisel görüşüm, senin de kişisel görüşün farklıdır. Sanki ortada resmi belgeyle kanıtlanmış bir şey var gibi bunun aksini iddia etmen komik.
Futbol zaten kişisel görüşlerin sporudur. Sen bir takımı sever, büyük görürsün ben başka takımı. Ortada kanıtlanmış resmi bir veri var gibi karşı fikre saldırmaya çalışmazsın. Komik oluyor çünkü.

Hala daha Ertan Süzgün'den bahsediyorsun. Ertan Süzgün haber yaptı diye Yağız Sabuncuoğlu'nun haberi direkt doğru olmuyor. Eğer Galatasaray transferi bitirebilirse, transferin detaylarını gerçek bir şekilde öğrenebilirsin. Yoksa tekrar diyorum kendini bu muhabirlere kandırtma.
Hangi basın muhabiri saldırdı size hocam?

Eğer Galatasaray transferi bitirebilirse, transferin detaylarını gerçek bir şekilde öğrenebilirsin.
Kendi kendine kaynaksız yalan haber diyorsun. Hem Yağız Sabuncuoğlu'nun hem de Ertan Süzgün'ün haberi doğru.

Sen bitince öğrenirsin, ben güvenilir muhabirleri dikkate almaya devam edeceğim.

İyi sosyaller dilerim.