Sana uyarmı bilemiyorum ama beni rahatlatıyor. ;
Detaylar
Kim cevapladı?İnsanı rahatlatan, uyku getiren müzikler hocam dinlenirken mükemmel gider
Sözleri anlarsan üzebilir de ama bunlar iyi ruh halinde rahatlatan müzikler. Liste benim.
3-5 parça tam benlik indirdim.
Bass etkisi olmasa daha iyi gibi, nedense yorgun iken bass efekti baş ağrıtıyor.
Hiç fark etmedim bass vs . Başka müzikler de var bunlar iyi etki yapıyor diğerlerini pek sevmem.İnsanı rahatlatan, uyku getiren müzikler hocam dinlenirken mükemmel gider
3-5 parça tam benlik indirdim.
Bass etkisi olmasa daha iyi gibi, nedense yorgun iken bass efekti baş ağrıtıyor.
Sana çok özel bir seçkimden parçalar verdim bu arada. Popülerler biraz ama kullanması çok güzel.İnsanı rahatlatan, uyku getiren müzikler hocam dinlenirken mükemmel gider![]()
Teşekkür ediyorum hocam müzikler sakinleştirici böyle özellikle yorgun iken müzik dinleyince böyle müzikler arıyor insanSana çok özel bir seçkimden parçalar verdim bu arada. Popülerler biraz ama kullanması çok güzel.
Rahatlatıcı kelimesini duyduğum anda aklıma Beethoven'ın 7. senfonisinin 2. bölümü geliyor. İnanılmaz bir eser bu, gerçekten insanı alır göğe çıkartır. Kelimelerle tarif etmesi zor bir eser benim için. Ya da ben çok abartıyorum.
Eserin en popüler kayıtlarından biri, Karajan'ın yönettiği Berlin Filarmonik Orkestrası'ndan:
Bir de başka bir şeften, Bernstein'in yönettiği bir orkestradan aynı parçayı atayım. Bernstein genelde bu senfoniyi normalden biraz daha yavaş tempoda yönetir ve bu olay şahsen parçayı daha dokunaklı hale getiriyor.
Eserin en popüler kayıtlarından biri, Karajan'ın yönettiği Berlin Filarmonik Orkestrası'ndan:
Bir de başka bir şeften, Bernstein'in yönettiği bir orkestradan aynı parçayı atayım. Bernstein genelde bu senfoniyi normalden biraz daha yavaş tempoda yönetir ve bu olay şahsen parçayı daha dokunaklı hale getiriyor.
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
İsterseniz Spotify'de chill listem var onu atabilirim.
İsterseniz Spotify'de chill listem var onu atabilirim.
Tam uyurken dinlemelik.