Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
850W modelinin ses haritası yok. 1000W'lık halinin var sadece. Benzerdir diye düşünüyorum. Buradan da görüldüğü gibi fan, 0 ile 100W aralığında aç kapa yapmış. Böyle bir durum olabilir.
yunusalp99
Becerikli
teşekkür ederim vakit ayırdığınız için yarın dönüş yapsınlar sizide bilgilendiririm iyi akşamlar yardımlarınız için tekrardan teşekkürlerEki Görüntüle 187741
850W modelinin ses haritası yok. 1000W'lık halinin var sadece. Benzerdir diye düşünüyorum. Buradan da görüldüğü gibi fan 0 ile 150W aralığında aç kapa yapmış. Böyle bir durum olabilir.
Merhaba, ürün ısı sıcaklığı doğrultusunda otomatik olarak fan akitif ve pasif moda çekmektedir. Bu nedenden ötürü arada yapması gayet normaldir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. bu cevabı verdiler sizede tekrardan teşekkür ederim iyi günler
Son düzenleme:
EnEsFc161
Çalışkan
Noldu sonra?teşekkür ederim vakit ayırdığınız için yarın dönüş yapsınlar sizide bilgilendiririm iyi akşamlar yardımlarınız için tekrardan teşekkürler
Merhaba, ürün ısı sıcaklığı doğrultusunda otomatik olarak fan akitif ve pasif moda çekmektedir. Bu nedenden ötürü arada yapması gayet normaldir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. bu cevabı verdiler sizede tekrardan teşekkür ederim iyi günler
yunusalp99
Becerikli
Merhaba, ürün ısı sıcaklığı doğrultusunda otomatik olarak fan akitif ve pasif moda çekmektedir. Bu nedenden ötürü arada yapması gayet normaldir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. Bunu yazdılar.
Son durum nedir? Hâlâ devam ediyor mu? Bende de aynı sorun mevcut.Merhaba, ürün ısı sıcaklığı doğrultusunda otomatik olarak fan akitif ve pasif moda çekmektedir. Bu nedenden ötürü arada yapması gayet normaldir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. Bunu yazdılar.
yunusalp99
Becerikli
Son durum nedir? Hâlâ devam ediyor mu? Bende de aynı sorun mevcut.
Bu sorun değilmiş teknobiyotiğin söylediğine göre normal bir durummuş. Bende ondan dolayı bir şey yapmadım zaten herhangi bir sorunda yaşamadım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL