120 fps denemek için girdim sadece, inatla o grafik ayarlarını değiştirtmedi ve inatla halihazırda yüzlerce saat oynamış olduğum oyunu baştan öğretti. Tutorial geçme tuşu koymak zor değil. İfrit oluyorum bildiğim şeylerin zorla öğretilmesine.
120 FPS desteği daha yok sanırım, 90 bile yok. Benim cihazımdan dolayı olduğunu sanmıyorum çünkü en düşükte de ultrada da 60'ın üstünde bir seçenek yok. Ama güncellemeyle getirirler 90 ve 120 FPS seçeneği.

iPhone 11 ile denedim, işlemcisi Snapdragon 855'ten daha güçlü ve sadece orta ayarlarda açmama izin verdi. Sende büyük ihtimal Low ayarda açar, yani indirmeye değmez.

Neden değmesin dostum? Belki de Low grafiklerde de olsa keyif alacak? Belki de sırf oyuna alışıp oyun için telefonu değiştirecek? Kim bilir belki sen bu kadar Apple övdüğün için 13 alır :D

Tutorial geçme tuşu koymak zor değil. İfrit oluyorum bildiğim şeylerin zorla öğretilmesine.

Sol üstte ayarlar simgesinde "oynanış eğitimi geçilsin mi?" gibi bir seçenek var geçebiliyorsun sanırım hocam ben denemedim. Siz deneyip mi demiştiniz acaba bunu?

Bende Ultra ayarlarda oyunu deneyimledim, güzel. Bir optimizasyon sıkıntısı yok ama oyun ultrada bile karton gibi. Bayağı oynama yaparlar bu konuda.

Son düzenleme:
Fena değil oyun ama zevkli değil, maçlar keyif vermiyor.

Adamlar 4 parmak ve jiroskopla işsiz gibi oynuyorlar, bir de bu adamlarla savaşmakla uğraşıp çile mi çekeyim?
Wild Rift ve War Robots belası yetiyor bana.

Son düzenleme:
Sol üstte ayarlar simgesinde "oynanış eğitimi geçilsin mi?" gibi bir seçenek var geçebiliyorsun sanırım hocam ben denemedim. Siz deneyip mi demiştiniz acaba bunu?
O tuşu kullanmana rağmen zorla maç arattırıyor “Hadi bir maç oynayalım!” ayarında bir cümleyle. Maçın ortasında çıkarsan tekrar aynı yerde kilitleniyor, unutmuyor zorla o maçı yaptırıyor.

Delta Force rezilligine bakin isterseniz. Oyun yeni diye hiç sıkmadı. 90fps koysalardı en azından.

O tuşu kullanmana rağmen zorla maç arattırıyor “Hadi bir maç oynayalım!” ayarında bir cümleyle. Maçın ortasında çıkarsan tekrar aynı yerde kilitleniyor, unutmuyor zorla o maçı yaptırıyor.

Tahmin etmiştim. O zorla ilk maç yaptıracağı esnada çıktım. Hem grafikler hoşuma gitmedi hem de daha kontrolümü özelleştirmeme izin vermeden zorla oyun oynatıyor. :D

Neden değmesin dostum? Belki de Low grafiklerde de olsa keyif alacak? Belki de sırf oyuna alışıp oyun için telefonu değiştirecek? Kim bilir belki sen bu kadar Apple övdüğün için 13 alır :D

Bende Ultra ayarlarda oyunu deneyimledim, güzel. Bir optimizasyon sıkıntısı yok ama oyun ultrada bile karton gibi. Bayağı oynama yaparlar bu konuda.
Herhangi Apple telefonu övmedim, sadece kendi telefonumdaki aldığım performanstan memnun kalmadığımı ve arkadaşın benden daha düşük grafiklerde oynayacağını söyledim.

Herhangi Apple telefonu övmedim, sadece kendi telefonumdaki aldığım performanstan memnun kalmadığımı ve arkadaşın benden daha düşük grafiklerde oynayacağını söyledim.

İndirmene değmez gibi bir cümle kuracak kadar uçurum fark yok cihazlarda. Az farkla belki iPhone 11 daha iyi olabilir. Optimizasyon güncellemeleri zaten gelecektir. Ultra ayarlar da karton gibi zaten merak etme, senin 11'inde açar. Bu hocamızın cihazı da açar.

İndirmene değmez gibi bir cümle kuracak kadar uçurum fark yok cihazlarda. Az farkla belki iPhone 11 daha iyi olabilir. Optimizasyon güncellemeleri zaten gelecektir. Ultra ayarlar da karton gibi zaten merak etme, senin 11'inde açar. Bu hocamızın cihazı da açar.

Aynen kankam, Snapdragon 778G A13 Bionic’ten daha iyi, bu kadar fanboy olmayın be hahaha güldürdü bu yorum.