ExellionTR

Başarılı
Sonbahar indirimlerinde almayı düşünüyorum. CS, Valorant gibi oyunlardan hile ve kitleden dolayı gına geldiği için yıllardır oynamıyorum. Ready or Not tarzı ve rekabetçi olduğu için Rainbow'a bir şans vereyim dedim. Oynayan arkadaşlar önerir misiniz? Deluxe paketi öneriyorlar onu alayım diyorum.

Sonbahar indirimlerinde almayı düşünüyorum. CS, Valorant gibi oyunlardan hile ve kitleden dolayı gına geldiği için yıllardır oynamıyorum. Ready or Not tarzı ve rekabetçi olduğu için Rainbow'a bir şans vereyim dedim. Oynayan arkadaşlar önerir misiniz? Deluxe paketi öneriyorlar onu alayım diyorum.

Oynayış bakımından alakası yok ama konsept aynı. Toxic oyuncular fazla maalesef ben ace oynardım ben öneririm oynamanı ama Deluxe Edition almanı öneririm çünkü bayağı karakter veriyor.

Oyunun kitlesi gün gittikçe daha kötü oluyor, 2500 saatim var ilk başladığımda çok iyiydi ancak şu an gerçekten çok garip insanlar var ama her türlü başlanır kitlesine kötü diyorum ama CS ve Valorant kitlesinin yanında muhtemelen melek gibi kalırlar. Oyunda artık saymayı bıraktım ama bir 70 tane operatörümüz oldu sanırım bu yüzden Deluxe alman en iyisi olur çünkü eskiden farm falan yapıp para kasıyorduk alıyorduk hemen şimdi yapılmıyor, reflekslerinizin biraz iyi olması gerekiyor, tabii tüm oyunlarda iyi olması gerekiyor ama bu bambaşka, ve ayrıca kafanızın biraz taktiksel çalışıyor olması lazım, ne zaman nereden adam gelir, nasıl gelir, hangi operatör gelir, hangi operatöre karşı ne almalıyım, bu haritada hangi operatör seçilir falan bayağı bir şeyi düşünmeniz gerekiyor he yazarken çok abartılı duruyor ama oyuna alışınca beyin otomatik olarak biliyor zaten bunları.

R6 oynanır. Toxic bir bölümü var ve raporladığınızda çok yüksek olasılıkla geri dönüş alıyorsunuz. Honor leveliniz yeteri kadar yüksekse pek toxic oyuncu da gelmiyor. Deluxe alıp bir sürü karakterle başlamanız faydanıza olacaktır çünkü oyuna yeterli saati gömdükten sonra karakter açmak işkence gibi geliyor. Başta bir sürü detay var mış gibi gelse de zamanla alışacağınız bir oyundur. Baştan da söyleyeyim oyun ne mekanik olarak ne de oynanış olarak Ready or Not'a benziyor, hiçbir alakaları yok. Başlangıç karakterleri olarak Attacker grubunda Thermite, Ash, Thatcher, IQ, Buck ve Hibana tercih edebilirsiniz. Defender grubunda ise Kapkan, Castle, Smoke, Mute, Jaeger, Frost ve Bandit oynayabilirsiniz. Keyifli oyunlar.

İndirime girdiğinde Deluxe paketi alıp başlayacağım o halde. Verdiğiniz bilgiler için hepinize çok teşekkürler 🙌.