ALCYONEUS

Uzman
Arkadaşlar, bu oyun sanırım CS gibi oldu; en azından ben öyle anladım. Zamanında satın almıştım, şu an kütüphanede oyuna baktığımda sanki ücretsiz almışım gibi görünüyor. Para ile satın alanlara ne olacak? CS'deki seçkin usulü mü yoksa farklı şeyler mi olacak eski kullanıcılara?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, oyun ücretsiz oldu. Bu önceden belliydi zaten. Ancak bizim gibi para verenlere ne olacak onu bilmiyorum. Ya seçkin gibi bir şey olur ya da para iadesi yaparlar diye düşünüyorum.

Ücretsizde dereceli yasağı var. Ücretlide dereceliye girebiliyorsunuz.

Zamanında alanlar şanslı. Oyunun derecelisine girmek için 15 dolar ödenmesi lazım.

@LA Knight
Hocam sorum şu, ben 18 Mart tarihinde bu oyunu Deluxe Edition olarak aldım. Şimdi Steam sayfasına bakınca Elite ve Ultimate Edition gözüküyor. Benim aldığım Deluxe Edition boşa gitmedi değil mi? Elite ve Ultimate'in hangisine eş değer?

Oyunun geldiği noktayı hiç sevmiyorum. Ben zamanında Art of Siege'i bile oynamıştım. İnternetten bir siteye girip videolu çoktan seçmeli şıklarla yıldız kazanıyor, her yıldızı kazanırsanız oyun için key alıyordunuz. İyi bir bilgisayarım olmadığı için kodu kullanamamış öyle salak gibi kalmıştım. 4 Ocak 2016 civarı oyunu satın aldığımda ise daha Black Ice genişlemesi dahi gelmemişti, genişleme çıktığında hepimiz nefesimizi tutmuştuk. Var olan HER BİR KARAKTER o zamanlar birbirinin antisiydi. Mesela Castle kırılamayan kapılar kurardı Ash ise bu kapıları patlatırdı falan filan. Zaman geçtikçe bu kültür gitti ve yerine "çıkan karakter ya en OP karakterdir ya da en işe yaramaz karakterdir" kültürü geldi. Rainbow'u (kendi görüşümce) düzeltmeleri için çok uğraşmaları lazım.

Oyunların arasında iki ortak nokta var. Biri karakterlerin ellerinde silah olması, diğeri de birinci şahıs kamera açısı ile oynanması.
Ya anlama konusunda sıkıntılarınız var ya da başlığı gördüğünüz gibi konuyu bile okumadan, R6'nın güncel durumu hakkında bilginiz bile olmadan günlük sinirinizi burada atmaya çalışıyorsunuz. Arkadaşın "CS gibi mi oldu?" derken, CS'nin ücretsiz olup Prime üyelik sistemi eklemesinden bahsettiğinin çok açık olduğunu düşünüyorum.