1577

Uzman
Makaleler
2
Orijinal yama notları:

DeepL ve kendi dil bilgimle çevirdiğim yama notları:

Y8S4.2 Güncelleme Boyutu​

Tüm platformlar için indirme boyutları aşağıda bulunmaktadır.

• Ubisoft Connect: 1.11GB
  • Steam: 647 MB
  • Xbox One: 0.95GB
  • Xbox Series X: 1.2 GB
  • PlayStation 4: 1.55GB
  • PlayStation 5: 1.14GB

OPERATÖR DENGELEMELERİ​

ACE​

• S.E.L.M.A.'nın patlama süresi 4 saniyeye çıkarıldı (önceden 3.2 saniyeydi)

MAVERICK​

• Sis Bombası Eklendi

THUNDERBIRD​

• Kurulabilir Kalkan eklendi

KAPKAN​

• Kurşun Geçirmez Kamera Eklendi
  • Alan Etkili El Bombaları Kaldırıldı

TUBARÃO​

• Zoto Canister sayısı 3'e düşürüldü (önceden 4'tü)
  • Zoto Canister artık Maverick's D.I.Y. Blowtorch'u etkilemeyecek
  • Zoto Canister, metalik nesneler (bandit bataryaları, kurulabilir kalkan vb.) üzerindeki elektrik yalıtımı etkisi, aygıt sona erdikten veya yok edildikten sonra 1,5 saniye daha devam edecektir

SİLAH DENGELEMELERİ​

G-36C​

• Dikey ve yatay sekme arttırıldı

SMG-11​

• Mermi başına hasar 32'ye düşürüldü (önceden 35'di)

SPAS-15​

• İlk vuruşun sekme oranı arttırıldı
  • Devamlı sekme arttırıldı
Birde birkaç bug fix var ama onlara da kendiniz bakarsınız diye düşünüyorum. Pek önemli bir fix de yok zaten.

Son düzenleme:
Sonunda şu silahı alıp üstümüze yarınsız gibi koşan Ash ve Iana görmeyeceğiz. Ace'ye gelen nerf kötü olmuş. SELMA patlayıcıları zaten normalde patlayana kadar tüm evin işlerini yapıp bitirebiliyordunuz şimdi üstüne faturaları da yatırıp her şeyi temizlememiz için fırsat vermişler.

Ubisoft bizi çok seviyor yaşasın 🥳. Maverick'i bi' tık iyileştirmişler, el bombasını aldıktan sonra karakterin bir şaftı kaymıştı, iyi olmuş sis bombası. Oyunun taarruz silahından daha fazla taarruz silahı olan pompalıların geneline sanki toptan bir bakım yapılması gibi geliyor.

Genel olarak sevdim, artık her türlü operatörü zorlanmadan oynadığım için pek bir fark yaratmıyor. En fazla aralarında dürbün olayı zorluyor, onun dışında Clash ile de aynı oynuyorum Ash ile de. Ama yıllardır söylediğim şeyi tekrar edeyim: Melusi ve Ela'ya buff lütfen!

Son düzenleme:
Sonunda şu silahı alıp üstümüze yarınsız gibi koşan ash ve ıana görmeyeceğiz. Ace'ye gelen nerf kötü olmuş. Selma patlayıcıları zaten normalde patlayana kadar tüm evin işlerini yapıp bitirebiliyordunuz şimdi üstüne faturaları da yatırıp her şeyi temizlememiz için fırsat vermişler.

Ubisoft bizi çok seviyor yaşasın 🥳. Maverick'i bi' tık iyileştirmişler, el bombasını aldıktan sonra karakterin bir şaftı kaymıştı, iyi olmuş sis bombası. Oyunun taarruz silahından daha fazla taarruz silahı olan pompalıların geneline sanki toptan bir bakım yapılması gibi geliyor.

Genel olarak sevdim, artık her türlü operatörü zorlanmadan oynadığım için pek bir fark yaratmıyor. En fazla aralarında dürbün olayı zorluyor, onun dışında Clash ile de aynı oynuyorum ash ile de. Ama yıllardır söylediğim şeyi tekrar edeyim: Melusi ve Ela'ya buff lütfen!

Ash ve Iana hala yarınsız gibi koşacaklar bence çünkü olayı o zaten karakterlerin. Takımda böyle bir entry olması benim işime geliyor. Risk alıyor, başarılı olursa iyi oluyor başarısız olursa info alıyoruz.

Hadi her şeyi anlarım da Kapkan'ın bombasından ne istediniz? Ace'in selmasını da hiç kullanmayalım daha iyi. Normalde ısenea'nın dediği gibi süre uzunken ne gerek vardı buna.

Ash ve Iana hala yarınsız gibi koşacaklar bence çünkü olayı o zaten karakterlerin. Takımda böyle bir entry olması benim işime geliyor. Risk alıyor, başarılı olursa iyi oluyor başarısız olursa info alıyoruz.

Blitz, Montagne veya daha başka tank karakter varken önden girip tek yiyip ölüyor geneli. Olayı Nokk gibi iki karakterin de, zaten oyundaki en saçma karakter Ash'dir. Caveira'dan daha sessiz, Vigil'den daha hızlı, özellikleri duvar falan dinlemeyip parçalayıp geçiyor. Üstüne üslük hitboxu küçük ve aşırı hızlı koşuyor.

LoL'ün Garen'i, R6'nın Ash'i. Tamamen saçmalık daniskası bir karakter, bakmayın şikayet ettiğime Ash'i gözüm kapalı sevip oynarım ama bu saçmalığı değiştirmiyor. Keşke şu karakterleri normal Entry değil de Nokk gibi oynasalar çünkü karakterlerin özelliği buna son derece uygun. Bu arada herkese de öneririm, Ash ve Iana, Nokk'tan daha fazla Nokk.

Blitz, Montagne veya daha başka tank karakter varken önden girip tek yiyip ölüyor geneli. Olayı Nokk gibi iki karakterin de, zaten oyundaki en saçma karakter Ash'dir. Caveira'dan daha sessiz, Vigil'den daha hızlı, özellikleri duvar falan dinlemeyip parçalayıp geçiyor. Üstüne üslük hitboxu küçük ve aşırı hızlı koşuyor.

LoL'ün Garen'i, R6'nın Ash'i. Tamamen saçmalık daniskası bir karakter, bakmayın şikayet ettiğime Ash'i gözüm kapalı sevip oynarım ama bu saçmalığı değiştirmiyor. Keşke şu karakterleri normal Entry değil de Nokk gibi oynasalar çünkü karakterlerin özelliği buna son derece uygun. Bu arada herkese de öneririm, Ash ve Iana, Nokk'tan daha fazla Nokk.
Hocam ara sıra Ash oynuyorum cidden tuhaf bir operatör. G36c'si bambaşka bir kolaylıkta çoğunlukla.

İndirip başlasam mı tekrar ya, CS deli sıktı bu sıralar.
Başla hocam.

Hadi her şeyi anlarım da Kapkan'ın bombasından ne istediniz? Ace'in selmasını da hiç kullanmayalım daha iyi. Normalde ısenea'nın dediği gibi süre uzunken ne gerek vardı buna.
Dediklerine göre Kapkan gibi bir tuzak karakterinin iki eşyası da patlayıcı olmamalı ve biri objektifte oynayacaksa, objektife destek olması gerektiğini düşünüyorlarmış ama millet gene C4 kullanacak. :D

Aldım gazı hocam.

1706188953224.webp