Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Feldmarchall

Çalışkan
1755613164801.webp

Ekran görüntüsündeki gibi 80 FPS alıyorum ayarlardada baktım FPS kısıtlayıcısı falan mı açık? Açık değildi. Bu FPS değeri normal değil üst seviye bir donanımım var çünkü diğer oyunlarda 120 130 civarı görüyorum.

Bu oyunu yeniden yaptıklarından beri bu var. Oyunu silip yüklemediysen ilk başta grafik ayarlarını kurcala ondan sonra oyun dosyalarını doğrulayıp bakarsın olmuyor internetin iyiyse silip, yeniden yüklersin. Aynı problem vardı. Ben silip yükleyince çözdüm fakat öbürsü gün tekrar girdiğimde aynı sorunu yaşadım. Daha da kurcalamadım kökten sildim.

Bu oyunu yeniden yaptıklarından beri bu var. Oyunu silip yüklemediysen ilk başta grafik ayarlarını kurcala ondan sonra oyun dosyalarını doğrulayıp bakarsın olmuyor internetin iyiyse silip, yeniden yüklersin. Aynı problem vardı. Ben silip yükleyince çözdüm fakat öbürsü gün tekrar girdiğimde aynı sorunu yaşadım. Daha da kurcalamadım kökten sildim.
Deneyeceğim.