Picky

Uzman
Arkadaşlar Raks marka "SF 18 Nero" model 3 kademeli ayaklı vantilatörüm var ancak birinci kademede bile inanılmaz hızlı dönüyor ve çok rahatsız edici bir ses çıkarıyor. Bir şekilde dönüş hızını azaltmam mümkün mü acaba? Kafa kısmını açıp manuel bir müdahale ile bu yapılabilir mi?

raks-sf18-nero-18-ayakli-vantilator-kcm38428515-1-c6ecef7568834ac2b91da4320cf05dd1.webp

Cok ses cikarmasi hizindan degil kullanilan pervanenin esnek olusundan. Cok fazla titreyip asiri ses cikariyor. Bu tur bir sessiz pervane alip 3. kademede dahi zor duyulacak hale getirebilirsin. Ben oyle kullaniyorum. Gece klima sesi rahatsiz ediyor diye boyle yaptim evde.

Bizzat bu pervaneyi mi aldınız ve kullanıyorsunuz hocam?

Orijinalinde pervanenin kafadaki demirine oturan sağa ve sola uzanan girinti benzeri boşluğu var. Acaba gösterdiğiniz ürün bu şekilde uyumlu mudur ki?

Vanti.webp

Son düzenleme:
Bizzat bu pervaneyi mi aldınız ve kullanıyorsunuz hocam?

Orijinalinde pervanenin kafadaki demirine oturan sağa ve sola uzanan girinti benzeri boşluğu var. Acaba gösterdiğiniz ürün bu şekilde uyumlu mudur ki?

Eki Görüntüle 154410
Evet, o giris kismi tumunde standart. Dikkat etmeniz gereken konu pervanenin capi. Daha kucuk olan sizin makineye sigar ama buyuk boy alirsaniz sigmayacaktir tabii. Sizdeki kac cm / inc ise o boyutta ya da daha kucuk almaniz gerekli. Model SF 18 yaziyor ama o capi mi emin degilim. Kullanim kilavuzu ya da kutusunda yazar ya da mezure ile olcun sizinkinin pervanesini. Ona gore alin. Bu benim Arcelik ile ayni boyda. Siz daha buyuk capta alacaksaniz yine "sert 5 kanatli vantilator pervanesi" olarak aratin, sorguya da capini yazin ek olarak. Ornegin 18 inc diye.

Evet, o giris kismi tumunde standart. Dikkat etmeniz gereken konu pervanenn capi. Daha kucuk olan sizin makineye sigar ama buyuk boy alirsaniz sigmayacaktir tabii. sizdekikac cm / inc ise o boyutta ya da daha kucuk almaniz gerekli. Model SF 18 yaziyor ama o capi mi emin degilim. Kullanim klavuzu ya da kutusunda yazar yada mezure ile olcun sizinkinin pervanesini. Ona gore alin. Bu benim Arceli ile ayni boyda. siz daha buyuk capta alacaksaniz yine sert 5 kanatli vantilator pervanesi olarak aratin, sorguya da capini yazin ek olarak. Ornegin 18 inc diye.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Gecen yil beni cok rahatsiz etmisti. Nerede ise gidip gecen yilin parasiyla 5K TL ye sessiz vantilator diye satilanlardan alacaktim. Sonra biraz arastirip bu pervaneyi buldum. Pek umidim yoktu ama 5k vermeden cok cuzi rakami gozden cikarayim, ise yaramazsa 5k 200 TL'ye almis olurum en fazla sessiz olani dedim. Inanilmaz rahatlatiyor gercekten. Birinci kademede calistigini dahi anlamiyorsunuz. Unutup acik birakarak evden cikablirsiniz,