Detaylar
Kim cevapladı?Gelmiş geçmiş en iyi Rally simülasyonu varken başkasını aramaya gerek yok. Karşınızda Dirt Rally 2.0. 
Hazır indirim varken tüm DLC'leriyle kaçırma.
Hazır indirim varken tüm DLC'leriyle kaçırma.
lovesetusfree
Becerikli
Klavyeyle pek heyecan verici olmasa da Dirt Rally 2.0 oynuyorum. 
- Makaleler
- 7
DiRT serisiyle baslanabilir. Ilk, Showdown ve 5. oyun disinda herhangi biriyle baslanabilir direkt. 2, 3, 4, Rally, Rally 2, hepsi birbirinden guzel oyunlar. Tabii duz DiRT oyunlari (4 disinda, onda sim handling ayari da var istenirse) daha simcade/arcade tarzinda olurken Rally serisindeki oyunlari daha simulasyon agirlikli oluyor. DiRT Rally ve Rally 2.0'a klavye ile baslamayin derim kesinlikle. Ortalama bir yaris oyunu seven kisi icin duz serideki oyunlar daha iyi olur.
Tabii saydiklarim arasindan sadece Rally 2 satista kalmis Steam'de galiba.
Klavye değil de, büyük ihtimalle kolla oynayacağımDiRT serisiyle baslanabilir. Ilk, Showdown ve 5. oyun disinda herhangi biriyle baslanabilir direkt. 2, 3, 4, Rally, Rally 2, hepsi birbirinden guzel oyunlar. Tabii duz DiRT oyunlari (4 disinda, onda sim handling ayari da var istenirse) daha simcade/arcade tarzinda olurken Rally serisindeki oyunlari daha simulasyon agirlikli oluyor. DiRT Rally ve Rally 2.0'a klavye ile baslamayin derim kesinlikle. Ortalama bir yaris oyunu seven kisi icin duz serideki oyunlar daha iyi olur.
Gamepad iş görüyor ben de gamepad'le oynuyorum.Klavye değil de, büyük ihtimalle kolla oynayacağım
mr.esat
Üstün
Gamepad'le leaderboard kasanlar var zaten. Tamamıyla simülasyon oyunu değil Dirt Rally 2.0, fizikleri bana kalırsa yine de biraz arcade kalıyor. Ama piyasada güncel oynanabilecek en iyisi o.Klavye değil de, büyük ihtimalle kolla oynayacağım
RIchard Burn's Rally de modlanıp oymaanbilir ama Dirt Rally 2.0 oynamanız taraftarıyım, güncel ve alışması kolay.