Detaylar
Kim cevapladı?RAM değişimi esnasında fizksel bir hasar vermiş olabilir misiniz?
Çok titiz davrandım hocam. Termal macunu da laptopun aynı sekilde degistim.
Sürücüyü tekrar kaldırıp GeForce Experience üzerinden kurmayı dener misin?
Uygulama sürekli bu şekilde ortadaki imleç sürekli dönüyor. Herhangi bir şeye bastığımda ise aşağıdaki hatayı alıyorum.
Değişen bir şey yok.
1Mehmet_Bey
Becerikli
Aynı sorunu birkaç gün önce Lenovo LOQ kullanan arkadaşım da yaşadı. Driver kurmaya çalışınca sizdeki gibi hata veriyordu, kurmayı başarınca da ertesi gün tekrardan devre dışı hale geliyordu. Her şeyi denedik, başaramadık. En sonda bilgisayarı güvenli modda başlattık, ekran kartı görünüyor ve çalışıyordu. Bunu gördükten sonra güvenli moddan çıkıp normal şekilde başlattık ve sorun tamamen çözüldü. En güncel sürücüyü kurduk ve hala bir sıkıntı vermedi.
@1Mehmet_Bey, dediği yöntemi deneyin. Olmazsa BIOS ekranından Default edip tekrar deneyin.
@1Mehmet_Bey, dediği yöntemi deneyin. Olmazsa BIOS ekranından Default edip tekrar deneyin.
AIDA64'te görünüyor ama aygıt yöneticisinde görünmüyor.
Aynı sorunu birkaç gün önce Lenovo LOQ kullanan arkadaşım da yaşadı. Driver kurmaya çalışınca sizdeki gibi hata veriyordu, kurmayı başarınca da ertesi gün tekrardan devre dışı hale geliyordu. Her şeyi denedik, başaramadık. En sonda bilgisayarı güvenli modda başlattık, ekran kartı görünüyor ve çalışıyordu. Bunu gördükten sonra güvenli moddan çıkıp normal şekilde başlattık ve sorun tamamen çözüldü. En güncel sürücüyü kurduk ve hala bir sıkıntı vermedi.
Deneyeyim.
Sonuç hala aynı değişen bir şey yok.
Sorun çözüldü.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-