Bu rehberdeki ayarlar, ek tuning ayarları ve anakarta özel ayarlar başlıkları.

Orada trası 80 önermişsiniz biz 36 yaptık hocam vallahi kafam karıştı. Sizi daha fazla yormadan kısaca açıklar mısınız burada lütfen.

Orada trası 80 önermişsiniz biz 36 yaptık hocam vallahi kafam karıştı. Sizi daha fazla yormadan kısaca açıklar mısınız burada lütfen.

Doğrusu o, hatta 126 bırakan da var. Buildzoid izlersin bir ara. Genel görüş tRAS=tRC ya da tRAS 126 yönünde. Kimisi de toplam kuralına uyuyor, sende toplam kuralı var. Sorun olmazsa böyle kullan, sorun olursa ya da Frametime vs. bozarsa tRAS 48, tRC 80 ya da tRAS ve tRFC 80 denersin.

Sorun yaratacağı kesin değil, 30-40 tRAS aralığı problematik M-Die'lar özelinde. Testte de hata vermiyor. Oyunlarda bakacaksın, sorun yoksa kullanmaya devam edersin. Toplam kuralı geçerli.

Doğrusu O, hatta 126 bırakan da var. Buildzoid izlersin bir ara. Genel görüş tras = TRC'ya da tras 126 yönünde. Kimisi de toplam kuralına uyuyor, sende toplam kuralı var. Sorun olmazsa böyle kullan, sorun olursa ya da frametime vs. bozarsa tras 48, tRC 80 ya da tras ve tRFC 80 denersin.

Sorun yaratacağı kesin değil, 30-40 tras aralığı problematik m-die'lar özelinde. Testte de hata vermiyor. Oyunlarda bakacaksın, sorun yoksa kullanmaya devam edersin. Toplam kuralı geçerli.

Başka şu anda yapmamı önerdiğiniz ayarlar nelerdir? Hocam?

Yani böyle sentetik testlerde bir sorun yokta ama oyun oynarken %1 ve %0.1 FPS genel yüksek ama arada çok düşüyor anlık çok anlık takılma oluyor yerine oturmayan bir şey var gibi. Her ayarı size sorarak değiştirdim en son yaptıklarımıda attım bir kontrol eder misiniz?

Tras'ı 36 TRC'yi 72 yapmayı denedim tekrar, oyun kendini kapattı. Geri ikisini de 80 yaptım şu an. Sanki her şeyi batırmışım gibi geliyor. Güncel ayarlarım bu şekilde. Onları da ekliyorum.

.

.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 22
  • ZenTimings_Screenshot_29695686.2516666.webp
    ZenTimings_Screenshot_29695686.2516666.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 10
  • image.webp
    image.webp
    4,2 MB · Görüntüleme: 2