RAM krizi azalıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Roozino
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 131
  • Etiketler Etiketler
    ram ram krizi

Roozino

Üyecik
Herkese merhaba,

Sistemimi AM5 soketli bir AMD işlemcili bir sisteme yükseltmek istiyorum. Bundan dolayı hem anakartı hem de işlemcimi değiştireceğim. Sizce DDR5 RAM için beklemeli miyim? Fiyatlar azalıyor mu?

Herkese merhaba,

Sistemimi AM5 soketli bir AMD işlemcili bir sisteme yükseltmek istiyorum. Bundan dolayı hem anakartı hem de işlemcimi değiştireceğim. Sizce DDR5 RAM için beklemeli miyim? Fiyatlar azalıyor mu?
Daha da artacaktır bence. Baksana her gün yeni AI videoları var

Maalesef yakın zamanda fiyatların düşeceğine dair çıkan her haber asılsız iddialara dayanıyor. Aksine şirketlerin izlediği politikalara göre fiyatların yükseleceği daha da belirgin. Dünyadaki zamların yanında ülkemize fiyatlar ne ölçüde yansır bilemiyorum.

Herkese merhaba,

Üreticiler DDR4 RAM'lere yönelmeye başladılar bile. Bu da AM5 sistemlerin fiyatının giderek artacağına işaret. Yani kısaca ne kadar beklerseniz o kadar cebinizden çıkacaktır.

Herkese merhaba,

RAM krizinin hiçbir zaman biteceğini düşünmüyorum. Bu fiyatlar artık yeni normalimiz olduğunu düşünüyorum ve her geçen seferde enflasyon ve krizle doğru orantılı olarak fiyatları artıyor. YZ doyumsuz bir nokta gibi gözüküyor ve şu anda daha bebek gibi düşünebilirsiniz; gelişmesine ve büyümesine daha çok var. Çünkü ilk olarak sohbet edebilme, görsel iyileştirme ile başlayan durum artık askeri alana bile sıçradı ve her geçen zamanda çok daha hızlı büyüyor. Bu durumu çözebilecek tek şeyin, gelişen teknoloji ile beraber üretiminin daha farklı bir noktaya taşınmasıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Globalde düşse ne olacak, USD yükseilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…