achelleus
Yetkin
BIOS ana ekranın sağında 1.200W yazıyor o yüzden eksi verdim.
Oraya bakma sen solt alta yazıyor standart diye kaydedip tekrar BIOS girersen senin değerin gözükecek.
BIOS ana ekranın sağında 1.200W yazıyor o yüzden eksi verdim.
Bu arada Ai Tweaker kısmından senin dediğin yer yok curve optimizera girip çekirdeklere +10 vermiştim.Oraya bakma sen solt alta yazıyor standart diye kaydedip tekrar BIOS girersen senin değerin gözükecek.
Bu arada AI tweaker kısmından senin dediğin yer yok Curve Optimizer'a girip çekirdeklere +10 vermiştim.
Stok soğutucuSoğutucunu söyler misin ona göre sana manual OC nasıl yapacağını değerleri söyleceğim kendimde 5600 ve ASUS BIOS'a sahibim.
4 senedir stok soğutucuyla kullanıyorum sorunum yoktuStok soğutucu ile o işlemciyi testlerde hata alman normal gibi şimdilik deneme amaçlı vereceğim değerler ile dene sorun olmazsa soğutucunu değiştirirsin.
4.0 çok düşük olmaz mıBIOS menüsünde Advanced var yukarıda oraya gir aşağıda AMD overclock yerine gir oradaki PBO yani Precision Boost OverDrive yazan yere gir disable yap sonra AI tweaker kısmındaki Precision Boost OverDrive yazan yere gel orayı da her şeyi Auto yap son olarak CPU raitoyu 4.00 yap ofset voltaj yerini de artı 0.05 yaz gerisini kendi tamamalr 0.050000 vs tarzı böyle kaydet.
Tamam dediklerini yapıp yazıcam.Deneme amaçlı yapıyoruz şu an hatalar devam edecek mi etmeyecek mi diye.