O zaman manual 42 0.15 Prime 95 deneyin bir.

Mantık aynı hep GHz yükseldikçe kapanıyorsa voltaj artırmanız lazım arada bir değer bulmanız lazım

Mantık aynı hep GHz yükseldikçe kapanıyorsa voltaj artırmanız lazım arada bir değer bulmanız lazım.

Ya da ısınmaması için GHz düşürüp o kapanan voltajda deneyeceksiniz.

Mantık aynı hep GHz yükseldikçe kapanıyorsa voltaj artırmanız lazım arada bir değer bulmanız lazım.

Ya da ısınmaması için GHz düşürüp o kapanan voltajda deneyeceksiniz.

Bu sefer sorun çıkmadı ama 4 dakika test ettim sıcaklık 90 derecelere geldi durdurdum. Oynadığım oyunlarda çok ısınma olmazsa daha yüksek GHz denesek.

Bu sefer sorun çıkmadı ama 4 dakika test ettim sıcaklık 90 derecelere geldi durdurdum. Oynadığım oyunlarda çok ısınma olmazsa daha yüksek GHz denesek.

Prime 95 en fazla yüke sokan test genelde oynadığın oyunlar bu kadar yormaz o yüzden şunu yap AIDA64 indir oradan CPU test et orada bu kadar yük binmiyor.

Prime 95 en fazla yüke sokan test genelde oynadığın oyunlar bu kadar yormaz o yüzden şunu yap AIDA64 indir oradan CPU test et orada bu kadar yük binmiyor.

44 GHz 0.16 dene. AIDA64 testini 20dk yap ama sonra oyun oynarken kapanırsa voltaj azlığından sebebidir arkada çok fazla program vs açınca kapanabilir

44 GHz 0.16 dene. AIDA64 testini 20dk yap ama sonra oyun oynarken kapanırsa voltaj azlığından sebebidir arkada çok fazla program vs açınca kapanabilir.

4.4 0.15'te Prime95 de direk resetledi.