Game Garaj'dan aldığım 2. cihaz da arızalı çıktı. RAM'ler 95.8 derecelere fırlıyor, sistem arada oyunlarda takılma yapıyordu. Sanırım sebebi RAM'di. Bazen PC hoparlörü donuyor ve garip sesler çıkarıyor. Adaptörden ses geliyor. Game Garaj'ı aradığımda "Bozulunca yollarsın." diyorlar. Babam "Cihazı iade et Vatan'dan falan bakalım, bıktım." dedi. Vatan'da da taksit seçenekleri neredeyse yok. Üstüne üstlük RTX 5070 Ti cihazı ben 93.000 TL'ye aldım GG 9XL Slayer şu an 103.000 TL olmuş. 90.000 TL'ye RTX 5070 Ti olmamasına mı üzülsem yoksa neye, bilmiyorum. Cihazı iade mi etsem yoksa değişime mi talep açsam? 30 dakikam var, 8 Aralık olursa kargo salıya sarkar kapımdan alacaklar yarın. Sizce ne yapmalıyım? 17" Slayer 5 iyiydi aslında MSI üretimi ama kafam karıştı. Acaba Allah nasip etmiyorsa bir sebebi var mı diye düşünmeye başladım. Yani kaçtır şansım yaver gitmiyor. Derslerim PC geldi gitti test ettim derken 2 kere totalde 14 gün aksadı zaten. Ne tavsiye edersiniz seneye yazın bakalım desem gözlerim lazer olacak. Hepsi üst üste gelince nasıl olur, bilmiyorum. Moralim bozulmaya başladı. İade kalsın mı? Değişim ile mi değiştireyim?
İlk cihaz r9t hybrid modda video izlerken bile kasıyordu. Dgpu ile çözdük. Lakin fanlar %100 olmasına rağmen 5070ti gpu olarak 86-87 derece geziyordu. Hiç 140w çektiğini görmedim desem yalan söylemiş olmam. Max 135w görüyordum. Başta her şey güllük gülistanlık idi. Sonra gpu thermal yiyordu işte. 6000Tl daha verip msi kasa slayer 9xl 5070ti aldım öbürünü iade edip. Bu cihazdada ramlar 95.8 derece oluyor. Oyunlarda takılma olduğunu sanıyordum meğerse ramler fırlayıp oyunun takılmasına sebep oluyormuş. 330w adaptörden sessiz ortamda cızırtı ve uğultu şeklinde ses...
Son düzenleyen: Moderatör: