22723

Uzman
Game Garaj'dan aldığım 2. cihaz da arızalı çıktı. RAM'ler 95.8 derecelere fırlıyor, sistem arada oyunlarda takılma yapıyordu. Sanırım sebebi RAM'di. Bazen PC hoparlörü donuyor ve garip sesler çıkarıyor. Adaptörden ses geliyor. Game Garaj'ı aradığımda "Bozulunca yollarsın." diyorlar. Babam "Cihazı iade et Vatan'dan falan bakalım, bıktım." dedi. Vatan'da da taksit seçenekleri neredeyse yok. Üstüne üstlük RTX 5070 Ti cihazı ben 93.000 TL'ye aldım GG 9XL Slayer şu an 103.000 TL olmuş. 90.000 TL'ye RTX 5070 Ti olmamasına mı üzülsem yoksa neye, bilmiyorum. Cihazı iade mi etsem yoksa değişime mi talep açsam? 30 dakikam var, 8 Aralık olursa kargo salıya sarkar kapımdan alacaklar yarın. Sizce ne yapmalıyım? 17" Slayer 5 iyiydi aslında MSI üretimi ama kafam karıştı. Acaba Allah nasip etmiyorsa bir sebebi var mı diye düşünmeye başladım. Yani kaçtır şansım yaver gitmiyor. Derslerim PC geldi gitti test ettim derken 2 kere totalde 14 gün aksadı zaten. Ne tavsiye edersiniz seneye yazın bakalım desem gözlerim lazer olacak. Hepsi üst üste gelince nasıl olur, bilmiyorum. Moralim bozulmaya başladı. İade kalsın mı? Değişim ile mi değiştireyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişim isteyin, teknolojide her zaman kusurlar vardır. Bunun markayla pek alakalı olmadığının altını çizeyim, alıp da çok memnun olan insanlar var.

Diyelim tekrar bir arıza çıktı, o zaman ne yapacağım? Şans benden yana olmadığı belli. Arızalı çıkan nisandan bu yana 3. cihaz. 16 Aralık'a kadar iade hakkım duruyor olur. Ama bir şey yaşarsam suyu çıkar artık işin.

Değişim isteyin, teknolojide her zaman kusurlar vardır. Bunun markayla pek alakalı olmadığının altını çizeyim, alıp da çok memnun olan insanlar var.
Not koymayı düşünüyorum kutuya, r9tden bahsedeyim mi? Sadece bu cihaz için mi yazı yazayım?

Ben olsam iade ederdim. Bu çeşit markalardan cihaz alınması taraftarı değilim açıkçası.
Marka ile bir sorun yok. Çalışanlar tarafından yaşanan sorunlar var. Bazıları umursamaz ve bilgi eksikliği yaşıyor.

Edit: Yeni ürün talebi açtım Hepsiburada'dan. İnşallah sorun yaşamam artık çok yoruldum... Sadece tek istediğim günde 1-2 saat dying lightde zombi dövmek akşamları The Walking Dead izlemek kalan vaktimde dersimi çalışmaktı...

Son düzenleme:
Bu benim başıma gelse cidden laptop işini bırakırdım 😀. Laptop camiasında çok yaşanan şeyler bunlar. Marka ile alakalı değil bunu belirteyim. Karar sizin. Bana kalırsa değişim talep edin.

Bu benim başıma gelse cidden laptop işini bırakırdım 😀. Laptop camiasında çok yaşanan şeyler bunlar. Marka ile alakalı değil bunu belirteyim. Karar sizin. Bana kalırsa değişim talep edin.
Hocam evde tek takıldığım alan odam, odamda da 6" telefona bakmaktan gına geldi. Not yazıp koydum kutuya. Değişimi reddetmezler umarım. Şu Techolay'a eskiden girer bir şeyler öğrenmeye çalışırdım, şimdi tek derdim laptop değerleri normal mi diye araştırmak oldu resmen. Babama iade / ret / değişim yapmışlar falan diyeceğim. Değişimden ret yersem 19 yaşında baba dayağı nasıl bir his diye konu açarım sanırım 😀 Artık içim bunalıyor, kalbim falan sıkışıyor. Bu konu yüzünden travma oldu olacak bende yani.

Hocam evde tek takıldığım alan odam odamdada 6 inç telefona bakmaktan gına geldi. Not yazıp koydum kutuya. Değişim red etmezler umarım. Şu techolaya eskiden girer bir şeyler öğrenmeye çalışırdım. Şimdi tek derdim laptop değerleri normal mi diye araştırmak oldu resmen. Babama iade red Değişim yapmışlar falan diyeceğim. Değişim red yersem 19 yaşında baba dayağı nasıl bir his diye konu açarım sanırım 😀. Artık içim bunalıyor, kalbim falan sıkışıyor bu konu yüzünden travma oldu olacak bende yani.
Hocam bence markadan son olarak daha iyi farklı bir model talep edebilirsiniz, THH bunu mantıklı karşılayabilir.